Emma Stone (28 de ani) se bucură de multă faimă în urma ultimului său film ”La La Land”, unde a jucat alături de Ryan Gosling. Cum e și normal, celebritatea i-a adus și mulți admiratori, de toate vârstele chiar. Un tânăr de 17 ani face ravagii pe rețelele de socializare cu un videoclip în care îi cere o întâlnire actriței.


Jacob Staudenmaier a filmat ceea ce a numit ”prom-posal” (propunere pentru balul de absolvire”, în care îi cere actriței, Emma Stone să-l însoțească la balul de absolvire. Videoclipul în stilul cântecului de deschidere al filmului, cu versuri scrise de el a recreat o scenă din La La Land. Filmulețul a fost făcut în curtea școlii unde el este încă elev, având sprijinul și ajutorul prietenilor și colegilor.

jacob.jpg

prom
Jacob o invită pe Emma Stone la balul lui de absolvire
captură video

 

Jacob este din Scottsdale, Arizon, orașul în care s-a născut și Emma Stone. “Totul a inceput cu ideea nebuneasca de a merge cu Emma Stone la balul de absolvire. Dar m-am gandit ca daca voi face asta, trebuie sa o fac intr-un mod cat mai interesant.”, a declarat tânărul îndrăgostit, potrivit Billboard.

Prima scenă a filmului, din trafic reinterpretată de Jacob a adunat mii de vizualizări, în doar câteva ore. Emma încă nu a răspuns invitației, însă e imposibil ca gestul tânărului să nu fi ajuns măcar la urechile ei.

prom_posal.jpg

jacob
Emma Stone nu a răspuns încă invitației tânărului îndrăgostit
captură video

 

Jacob mărturisit că în cazul în care Emma îi va refuza întâlnirea, are pregătit un plan B, iar cea de-a doua ”opțiune” nu se va supăra în cazul în care actrița îi va accepta acestuia invitația.

 

Loading...