Emma Stone (28 de ani) a devenit o actriță extrem de cunoscută în urma filmului musical ”La La Land”, unde a interpretat personajul principal al peliculei, alături de Ryan Gosling. Mai mult decât atât, rolul ”Miei” i-a adus și un oscar la categoria ”cea mai bună actriță în rol principal”. Actrița a vorbit recent despre lupta pe care a dus-o cu o boală extrem de întâlnită în rândul femeilor, anxietatea.


Emma Stone s-a alăturat unei asociații care promovează și luptă pentru sănătatea mintală. Într-un filmuleș publicat de actriță pe Twitter, aceasta a vorbit despre lupta ei cu anxietatea și cum această băălie o va duce pe tot parcursul vieții sale. Câștigătoarea Oscarului s-a alăturat ”Child Mind Institute”, o organizație non-profit care lucrează și promovează sănătatea mintală în rândul copiilor și lucrează cu diferite tulburări ale acestora.

Ceea ce vă pot spune despre sinele meu tânăr și despre cum m-am luptat cu anxietatea este că viața merge în etape. A fost și este mereu un lucru cu care am trăi și trăiesc în continuare și s-a ”aprins” în diferite momente din viața mea”, a spus actrița pe parcursul filmulețului.

Vedeta ”La La Land” a încurajat și alți oameni să vorbească despre sănătatea mintală, spunând ”uneori, în timp ce se întâmplă, e ca și cum aș fi într-o fază de turbulențe mari și simt că nu vor trece niciodată, dar trec. Am învățat să gestionez această fază și sunt atât de multe instrumente care te ajută”, adăugat aceasta.

Loading...