„Are un corp şi o piele perfecte. Gura o strică", spune un medic estetician despre ea. Şoc! Această doamnă sexy a atras atenţia mai multor bărbaţi prezenţi la un eveniment. Este mama lui „Rambo" şi are 90 de ani!


„Stai că trage mama!" De fiare probabil. Jackie Stallone, mama celebrului actor Sylvester Stallone, a fost prezentă la premiera filmului „The Expendables 2" de la Los Angeles, reuşind să atragă atenţia tuturor prin felul în care arată la cei 90 de ani ai ei.


Jackie, care e de meserie astrolog, a apărut alături de fiul ei, fiind îmbrăcată într-o fustă neagră mini şi cu o bluză decoltată.

Scarlet Rose, Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, Sistine Rose şi Sophia Rose au fost  şi ei la premieră alături de bunică


„Pielea este foarte netedă pentru vârsta ei, iar pieptul e aproape perfect. Picioarele şi mâinile arată fabulos, însă păcat de faţă. Buzele ei sunt extrem de mari. Totuşi, dacă îşi face câteva operaţii estetice, va scăpa de aceste probleme", a comentat, pentru Daily Mail, doctorul Aamer Khan, care conduce o clinică de înfrumuseţare din Londra. "Oricum, nu prea ai ce reproşa unei persoane de 90 de ani, care arată aşa", a mai spus acesta.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: