Romina Power a făcut scandal pentru că Loredana Lecciso ar fi dezvăluit pe Facebook că fiica Rominei cu Al Bano, Cristel Carrisi, este însărcinată şi va avea un băieţel.


Povestea de dragoste dintre cântăreţii Al Bano (74 de ani) şi Romina Power (66 de ani) este urmărită cu sufletul la gură de întreaga lume. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica internaţională şi s-au iubit la nebunie. S-au căsătorit, în 1970, însă, după ce fiica lor cea mare a dispărut fără urmă în 1994, au divorţat .

Loredana Lecciso

Loredana Lecciso
Loredana Lecciso a plecat de acas[ de la Al Bano
Foto: Instagram
În urma divorţului lor, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (45 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (16 ani) şi Albano (15 ani). A urmat o perioadă de ură între el şi Romina şi nimeni nu mai spera ca duetul de aur al muzicii italiene să mai apară vreodată pe scenă. Numai că minunea s-a produs, în 2013, în Moscova, la insistenţele unui producător rus. După împăcare, a izbucnit războiul dintre cele două femei. Loredana şi-a luat copiii şi a plecat din casa lui Al Bano şi toată lumea se aştepta ca Romina să redevină partenera de viaţă a cântăreţului. Numai că acesta lasă să se înţeleagă că nu ar mai vrea-o pe niciuna. Asta nu a împiedicat-o pe Romina să sară din nou recent la gâtul Loredanei. Motivul este că Lecciso ar fi dat publicităţii ştirea că una din fiicele Rominei cu Al Bano, Cristel (32 de ani), ar fi însărcinată şi că ar naşte un băieţel în aprilie. Romina a scris pe o reţea de socializare că rivala ei, Loredana, difuzează ştiri false. Al Bano este foarte supărat din cauza războiului lor. el a declarat că nu se va însura cu Lecciso, deşi îi mulţumeşte pentru că i-a dăruit doi copii extraordinari. Al Bano a aţinut de asemenea să spună că nu va mai forma un cuplu cu Romina, deşi a fost marea sa iubire. Ei au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani).
Loading...