Aşchia nu sare departe de trunchi! Fiicele lui Heidi Klum, Reese Witherspoon şi Kate Moss au început să semene din ce în ce mai mult cu mamele lor faimoase şi le imită.


Heidi Klum (47 de ani) a publicat recent pe o reţea socială poze în care apare împreună cu fiica sa, Leni, de 16 ani. În fotografii, par mai degrabă surori, perfect asemănătoare, decât mamă şi fiică. ”Fără retuş, fără filtre, totul natural”, a scris fotomodelul lângă poze. Leni e fiica lui Heidi din relaţia cu omul de afaceri Flavio Briatore (70 de ani). Imitându-şi mama, Leni şi-a făcut debutul în modelling în decembrie, anul trecut. A apărut deja pe coperta ”Vogue” Germania, a defilat la Săptămâna Modei de la Berlin şi în curând va mai apărea pe o copertă. Se iubeşte cu hocheistul Aris Rachevsky, care are 18 ani. Deşi mama ei are o avere de 160 de milioane de dolari, Leni vrea să-şi câştige propriii bani.

2ava_reese_witherspoon_1.jpg

Reese şi Ava par surori gemene, nu mama şi fiică

Reese Witherspoon (45 de ani) se mândreşte şi ea pentru că fiica ei cea mare, Ava Phillippe (21 de ani), îi seamănă leit. Ar putea să fie luate drept surori gemene, atunci când sunt împreună. Copiază gesturile mamei, îi îmbracă hainele şi îşi doreşte să joace ca şi ea în filme. De asemenea, are orgoliu să aibă banii ei, de aceea se angajează pe post de chelneriţă în vacanţe. Nu vrea să ceară de la mama nici un chior, deşi aceasta are în conturi 120 de milioane de dolari. Ava Phillippe este fata actriţei Reese Witherspoon, binecunoscută pentru rolul din filmul “Blonda de la Drept”, şi a fostului ei soţ, actorul Ryan Phillippe (46 de ani).

3kate_moss_lila_1.jpg

Kate şi Lila au până şi acelaşi zâmbet

Kate Moss (47 de ani), care are o avere de 70 de milioane de dolari, are de asemenea o fiică, Lila, de 18 ani, care îi seamănă leit. Fata, rezultată din relaţia fotomodelului cu jurnalistul Jefferson Hack (50 de ani), este deja fotomodel. A apărut în reclame şi pe coperta revistei “Vogue” Italia. 

 
 
Loading...