Deși este abia la vârsta adolescenței, fiica lui Johnny Depp are păreri bine stabilite în legătură cu lumea în care trăiește. Recent, Lily-Rose Depp a făcut declarații șocante, dezvăluindu-și adevărata orientare sexuală.


Renumitul actor de la Hollywood Johnny Depp și cântăreața franțuzoaică Vanessa Paradis au împreună o fiică în vârstă de 16 ani, pe care o cresc într-un mediu libertin. Deși tatăl ei are o atitudine protectivă asupra ei, Lily-Rose a luat parte la o campanie care i-a dezvăluit sexualitatea, potrivit femalefirst.co.uk.

Adolescenta a participat la o ședință foto realizată de fotografa iO Tillett Wright, în cadrul unui proiect numit „Self Evident Truths Project”, menit să surprindă imagini cu cei „10.000 de oameni din Statele Unite ale Americii care se identifică cu orice altă sexualitate decât 100% heterosexuali”.  Activista a publicat fotografia cu Lily-Rose pe o rețea socială, unde a scris că este foarte mândră că a decis să participe la proiect pentru că se încadrează în categoria de oameni vizată, semn că nici adolescenta nu s-ar identifica drept heterosexuală.

Așa arată fotografia publicată de fotografă pe internet

lily-rose_depp.jpg

lily-rose depp
Lily-Rose Depp (16 ani) a pozat alături de fotografa iO Tillett Wright
foto: Arhiva Personală

 

Nici unul dintre părinții fetei nu a comentat această apariție a fiicei lor, însă surse ale cuplului spun că în timp ce tatăl ei este o figură mai autoritară, mama ei o încurajează să fie o artistă liberă, fără a-i îngrădi personalitatea.

 
 
Loading...