Fiica lui Jean-Claude Van Damme a devenit o adevărată bombă sexy și nu-i e deloc teamă să arate acest lucru. Bianca Van Damme iubește sportul, la fel ca tatăl său, arată bestial și a început să sucească deja mințile bărbaților cu formele ei petisante.


Cu toate că numele ei de botez este Bianca Van Varenberg, în doemniul carierei a preferat să nu iasă din umbra tatălui său, așa că încă își folosește numele Van Damme, inclusiv pe contul de Instagram. Pentru prieteni însă, ea este „Bree”.

bianca van damme
Bianca este o fire sportivă, la fel ca tatăl și mama sa
Foto: Instagram/iambbgun

Ea și-a dorit, se pare, să calce pe urmele tatălui său și a urmat o carieră în actorie încă din 2008, când a jucat în filmul de succes „The Shepherd”, alături de tatăl său, precizează Daily Star. Cum s-a dovedit că au făcut echipă bună în film, JCVD a mai jucat cu fiica sa și în filmul „The Assassin”.

bianca van damme
Bianca Vand Damme și-a dorit să calce pe urmele tatălui său
Foto: Instagram/iambbgun

Bianca Van Damme excelează și în mediul online, unde are mii de admiratori care-i urmăresc imaginile în care pozează în felurite ipostaze provocatoare. Nici nu se putea altfel, doar a avut de la cine să ia exemplul. Tatăl său este, după cum bine cunoaștem, un adevărat atlet, chiar și la vârsta de 57 de ani, iar mama Biancăi, Gladys Portugues, o fostă culturistă și antrenoare de fitness.

bianca van damme
Nu vrea încă să iasă din umbra tatălui său
Foto: Instagram/iambbgun
loading...
Loading...