Hugh Jackman (47 de ani) trebuie să își asume rolul de supererou și în viața de zi cu zi. Actorul a avut parte de un incident în vacanță, fiind nevoit să își salveze fiul adolescent, pe Oscar (15 ani), de la înec. Ulterior, Hugh a fost văzut încercând să atragă atenția altor turiști, care se aflau și ei în pericol.


Totul a fost surprins de camerele de filmare ale reporterilor televiziunii Nine Network. Hugh Jackman și fiul său se aflau în vacanță, la surf, pe plaja Bondi Beach din Sidney, Australia. Sâmbătă (26 martie), viața adolescentului a fost pusă în pericol, curenții din apă fiind foarte puternici, potrivit dailymail.co.uk.

După ce și-a salvat fiul, Hugh Jackman a încercat să îi ajute pe restul celor care se luptau cu valurile. Ulterior, au intervenit salvamarii pentru ajutorarea celorlalți turiști din zonă. Contactat de jurnaliști, actorul a refuzat să comenteze incidentul, fiind foarte distras.

Reprezentanții clubului Notrth Bondi Surf Live Saving Club i-au mulțumit lui Hugh pentru intervenție și ajutorul acordat.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: