Fosta soție a lui Harvey Weinstein, designer-ul Georgina Chapman, a făcut primele declarații, după mediatizarea scandalului sexual în care soțul ei a fost implicat.


Georgina Chapman, fosta soție a producătorului Harvey Weinstein, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre scandalul sexual, în care fostul ei soț este implicat, și despre mișcarea #MeToo, pe care acesta a generat-o. Aceasta a povestit despre cum întâmplarea prin care a trecut i-a schimbat viața, fiind nevoită să divorțeze de omul pe care l-a ales drept partener de viață. În interviul acordat revistei Vogue, Georgina a dezvăluit detalii despre cum a reușit să reziste pe parcursul grelei perioade, după ce a fost nevoită să încheie un mariaj de 10 ani. „O parte din mine a fost atât de naivă. Am avut momente de furie. Am avut momente de confuzie. Am avut momente de neîncredere! Și au fost momente când am plâns pentru copiii mei. Ce va spune lumea despre ei?”, a dezvăluit aceasta. După ce a mai declarat că acest scandal a făcut-o să slăbească 5 kilograme în mai puțin de o săptămână, femeia a recunoscut și că a apelat la consiliere psihologică, după mai multe momente de gândire. „La început nu am putut, pentru că eram prea șocată. Și cumva simțeam că nu merit asta”, a mai spus Georgina. 

georgina_chapman_2.jpg

Creatoarea de modă a divorțat de Harvey Weinstein, după ce acesta a fost acuzat de hărțuire sexuală
Foto: Instagram

Britanica în vârstă de 42 de ani a spus că își iubea soțul și credea că are alături de el un mariaj fericit. Când a realizat că prima acuzație de hărțuire sexuală nu a fost un incident izolat, și-a luat copiii și a plecat la Londra. „Nu vreau să fiu văzută ca o victimă. Pentru că nu cred că sunt. Sunt o femeie într-o situaţie de rahat, dar nu este singurul caz” a explicat aceasta. Totuși, Georgina și-a lăudat soțul, susținând că pentru copii lor, acesta este un tată extraordinar. „Este un tip incredibil de deștept și foarte învățat. Și generos (…) Asta e partea dificilă din asta… acest lucru alb-negru… (…) El a fost un partener minunat pentru mine. Un prieten și un confident, un susținător. Da, e o mare personalitate… Nu știu. Aș fi vrut să am răspunsurile. Dar nu le am”, a explicat creatoarea de modă. 

Producătorul de la Hollywood a fost acuzat de zeci de femei de hărțuire sexuală, la sfârșitul lui 2017. La puțin timp după mediatizarea scandalului, a luat naștere și fenomenul #MeToo, care este o campanie online ce susține persoanele care au fost abuzate și/sau hărțuite. Femei din toată lumea au publicat astfel, sub hashtag-ul respectiv, întâmplările neplăcute de abuz prin care au trecut, în scopul de a atrage atenția asupra pericolelor care pot pândi la tot pasul. Printre celebritățile care au mărturisit că au fost agresate și șantajate de Weinstein, se numără Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Salma Hayek sau Uma Thurman.

 

Loading...