Keanu Revees, în vârstă de 56 de ani, și iubita sa, Alexandra Grant (47) au fost din nou protagoniștii unor momente adorabile, la o o săptămână de când fotoreporterii l-au suprins pe actor luându-și la revedere de la partenera sa de viață și sărutând-o prin geamul mașinii, în fața unui hotel din Berlin.


Keanu Revees și cea care l-a convins să acorde o nouă șansă iubirii, Alexandra Grant, locuiesc de aproximativ șase luni în Berlin, căci aici au loc filmările pentru The Matrix, peliculă în care Keanu deține rolul principal.

keanu-reeves-1.jpg

keanu revees
Alexandra Grant și Keanu Revees sunt în Germania, acolo unde actorul filmează pentru seria The Matrix
Foto: Profimedia

Keanu și Alexandra petrec o bună parte din timp într-o casă închiriată, iar în fiecare duminică Alexandra este cea care îl conduce la hotel, pentru ca actorul să se pregătească pentru o nouă săptămână de muncă, pe platoul de filmare. 

profimedia-0565665416.jpg

keanu revees
Alexandra l-a condus pe Kenau la hotelul unde stă în Berlin
Sursă foto: Profimedia

Săptămâna trecută cei doi au fost surprinși în fața hotelului din Berlin într-o ipostază care a topit inimile tuturor. Keanu își lua atunci la revedere de la iubita sa și o săruta prin geamul mașinii. Iată că scena s-a repetat și în această săptămână.

profimedia-0565665437.jpg

keanu revees cu rucsac
Keanu Revees este fericit alături de Alexandra Grant
Sursă foto: Profimedia

Ținuta lejeră a actorului, zâmbetele largi de ambele părți, privirile vesele, au fost același. Singurul element diferit a fost tunosoarea actorului, care a renunțat la părul lung în favoarea părului scurt, care însă nu îi adaugă nici un an în plus vârstei. 

Alexandra Grant și Keanu Revees se cunosc de mai bine de un deceniu 

keanu-reeves-girlfriend-alexandra-grant-ftr.jpg

keanu si prietena
Keanu și Alexandra s-au afișat pentru prima dată împreună la un eveniment care a avut loc anul trecut
Sursă foto: Gettyimages

Alexandra Grant este o artistă cunoscută în Statele Unite ale Americii şi cea care l-a ajutat pe Keanu să acceste tragediile care s-au întâmplat în viaţa sa şi să îşi redobândească optimismul. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani şi întotdeauna au avut o legătură aparte. Potrivit relatărilor apropiaţilor ceea l-a determinat pe Keanu să se îndrăgostească de Alexandra a fost tocmai faptul că nu se încadrează în tiparele de frumusețe.

 
 
Loading...