Fotomodelul Kumari Mahendran (26 de ani), considerată o regină a frumuseții, a fost înjunghiată de propria mamă cu un cuțit de bucătărie în timp ce dormea. S-a luptat între viață și moarte pentru a scăpa din mâinile ei.


A fost șocată, abia dacă a apucat să spună: "Mamă, m-ai înjunghiat", după cum relatează TheSun.co.uk. Judecătorii au ascultat cu groază cum mama fotomodelului, Chitrani Mahendran (74 de ani), și-a urmărit fiica din cameră în cameră având în mână cuțitul pentru a o ucide. 

Kumari era obișnuită să o simtă pe mama sa lângă ea înainte de a adormi, lăsând-o să-i perie părul. De această dată, mama sa a îndemnat-o de două ori să adoarmă mai repede. A fost însă brusc trezită de o durere groaznică în gât, ca o lovitură de pumn. Când e devenit conștientă, a văzut-o pe mama ei având un cuțit însângerat în mână. 

"Am fost foarte șocată și confuză. Mă gândeam: m-a înjunghiat? Mi-am atins gâtul, am simțit că-mi curge sânge și mă simțeam sleită de puteri. I-am spus: mamă, m-ai înjunghiat." Instictul  ei a fost să caute ajutor, așa că a dorit să iasă pe stradă, dar nu își găsea cheile.  

"M-am confruntat cu ea. I-am spus că am nevoie de o ambulanță, dar ea mi-a zis că trebuie mai întâi să discutăm ce vom spune la poliție." Kumari s-a luptat cu mama sa în sufragerie și a reușit să-i smulgă cuțitul din mână, împingând-o în televizor și ieșind pe ușa din față. A început să țipe pe stradă unde a fost auzită de vecini care au primit-o în locuința lor pentru a aștepta sosirea ambulanței. 

Kumari a fost salvată la timp, dar acum mama sa riscă să ajungă la închisoare, cu toate că este ținută sub tratament pentru că suferă de o boală psihică.

Loading...