Ava Capra (23 de ani) este foarte îndrăzneață atunci când vine vorba de ținute! Prezentă la Festivalul Beautycon, din Los Angeles, superba blondă i-a lăsat pe toți cu gura căscată, atunci când a pășit pe covorul roșu.


Fotomodelul a optat pentru o salopetă de culoare neagră, extrem de trasnparentă, care i-a lăsat la vedere silueta fără cusur. Ava Capra a întors toate privirie la eveniment. În partea din spate, ținuta a fost mai „cumințică”, fiind formată complet din piele, însă în partea din față lucrurile au stat cu totul altfel. Picioarele lungi și talia subțire au fost evidențiate de salopeta inedită pe care Ava Capra a ales-o pentru Festivalul Beautycon, eveniment la care participă numeroși influenceri și vedete. 

ava-capra.jpg

Ava Capra
Ava Capra a venit pe covorul roșu într-o salopetă foarte sexy
Foto: Profimedia

Cine este Ava Capra

Ava Capra este un manechin din Statele Unite ale Americii. Ea are sute de mii de fani pe rețaua socială Instagram, acolo unde își ține la curent admiratorii cu tot ce face. Ea a devenit cunoscută după ce a participat la reality show-ul  America's Next Top Model, acolo unde jurați au fost Tyra Banks, Kelly Cutrone și J. Alexandre. Ea are și propriul ei canal de Youtube, unde postează tutoriale de machiaj și frumusețe, dar și scene din concursul de modele la care a participat. 

 

Citește și

Ea e primul model transsexual de la Victoria's Secret! A fost angajată cu scandal

Iris Apfel, cel mai bătrân model din lume. La cei 97 de ani ai săi e colegă cu Gigi Hadid

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...
Citeste tot despre: