Deși în actele oficiale ale medicilor cauza morții îndrăgitului cântăreț este alta, vărul lui George Michael a declarat că artistul lua un înlocuitor al heroinei, pe care îl combina cu mai multe substanțe, în zilele de dinaintea tragicului eveniment.


Din informațiile raportului oficial al decesului artistului reieșea că George Michael a murit din cauze naturale, ca rezultat al unor probleme cardiace și hepatice. Medicul legist care i-a examinat corpul cântărețului a declarat, la timpul respectiv, că acesta suferea de cardiomiopatie dilatativă cu miocardită și ficat gras.

Însă noi speculații cu privire la abuzul de stupefiante, care ar fi putut cauza decesul, au reapărut în mediul online, după ce Andros Georgiou, vărul legendei pop, a susținut că George folosea anumite substanțe suspecte, chiar în zilele precedente morții, conform Mirror. Andros a povestit că vărul lui suferea de o  anxietate îngrozitoare, care nu putea fi diminuată decât cu medicamentație prescrisă de medic, însă cântărețul reușea să se calmeze doar dacă mixa substanța respectivă, și anume metadona, cu alcool și GHB, care este un drog sintetic folosit ca anestezic, cunoscut la petreceri și ca „drogul violului”, deoarece poate da efecte precum starea de ebrietate, amnezie sau chiar lipsa percepției. 

Superstar-ul George Michael, care a murit fix de Crăciun, în anul 2016, devenise atât de dependent de metadonă, care este un înlocuitor al heroinei, folosit în tratamentul dependenței de opiacee, culmea, încât a plătit un șofer de taxi pentru a-i livra mai multă substanță direct acasă, sugerându-i șoferului să deghizeze pachetul într-un „cadou de Crăciun”, conform spuselor vărului artistului. Metadona poate cauza un supradozaj, dacă este combinată cu alte substanțe neindicate, printre care si alcoolul. 

Andros l-a atacat și pe Fadi Fawaz, fostul partener de viață al lui George, susținând că familia cântărețului îl plătește pentru „tăcerea lui”, însă nu a detaliat cu exactitate la ce făcea referire. 

 

 

 
 
Loading...