Helena Christensen, bomba sexy a anilor '90 şi unul dintre supermodelele care au făcut istorie demonstrează, încă o dată, că frumuseţea este atemporală. Fostul model s-a retras din industrie cu ani buni în urmă şi lucrează ca fotograf cu tinerele talente, însă, uneori acceptă cu drag să pozeze, de dragul vremurilor trecute. Daneza a realizat un pictorial incendiar pentru publicaţia Harper's Bazaar şi a vorbit deschis despre faptul că s-a apropiat de Cindy Crawford doar după ce ambele au devenit mame, în tinereţe fiind rivale.


Helena Christiensen a făcut furori la începutul anilor 90 datorită trupului de invidiat, dar şi a privirii care ar fi putut cu uşurinţă să fure inima oricui. Cariera Helenei a început în 1986, când frumoasa șatenă a câștigat titlul de Miss Universe Danemarca. În scurt timp, ea a devenit una din supermodelele anilor ’90, alături de Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson și Claudia Schiffer.

helena

helena
Helena a acceptat să pozeze pentru o publicaţie de peste Ocean
Foto: Harper's Bazaar

Mulți își aduc aminte de videoclipul piesei lui Chris Isaak, Wicked Game, filmat alb-negru, pe malul mării, în care privirea senzuală a Helenei a fost vedeta. Timpul a trecut, iar Helena a decis să se retragă din industria modei pentru a promova şi ajuta tinerele talente. În plus, ea are un fiu de 19 ani care a încercat să îi calce pe urme. În septembrie 2017 și-a făcut debutul la Săptămâna Modei la New York, dar până la urmă a renunțat la idee, considerând că o carieră în modelling nu e potrivită pentru el.

Helena a pozat provocator la 50 de ani 

Deşi au trecut mai bine de 20 de ani de când Helena era curtată de toate casele de modă, iată că daneza nu şi-a pierdut frumuseţea care a consacrat-o, întrucât şi-a menţinut trupul zvelt şi atitudinea rece, dar care nu poate lăsa pe nimeni indiferent. De dragul vremurilor trecute şi cuprinsă de nostalgie, Helena a acceptat să pozeze pentru publicaţia Harper's Bazaar, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Într-un peisaj sălbatic, purtând doar un costum de baie grena, Helena şi-a expus picioarele tonfiate şi decolteul generos. Într-un alt cadru, ea poartă o fustă albastră, sclipitoare şi un sutien de aceeaşi culoare.

helena

helena
Helena are 50 de ani, dar arată impecabil
Foto: Harper's Bazaar

Nuanţa obiectelor vestimentare nu face decât să îi scoată în evidenţă culoarea neobişnuită a ochilor, care a fermecat de-a lungul timpului, pe atât de multă lume. Alături de fotografii, în revistă a fost publicat şi un interviu cu fostul fotomodel danez.

helena-christensen

helena christensen
Aşa arăta Helena în vremea în carea făcea furori pe podium
Foto:Arhivă personală

Fostul model a recunoscut că nu se înţelegea deloc bine cu Cindy Crawford 

În cadrul acestuia, Helena a recunoscut că, la apogeul carierei sale, nu era prietenă cu colega sa Cindy Crawford, ci a devenit amică cu ea după ce ambele au adus pe lume copii şi şi-au schimbat priorităţile. "Eu eram o daneză hippie, în timp ce Cindy era clasica fată americană, foarte profesionistă şi dornică să evolueze", a povestit Helena, potrivit dailymail.co.uk.

 
 
Loading...