Un sfert de secol de iubire! Atât au împlinit împreună actorul Pierce Brosnan şi soţia sa, jurnalista Keely Shaye Smith. Michael Douglas, Will Smith şi Sean Connery candidează şi ei pentru topul celor mai solide căsnicii.


Actorul Pierce Brosnan (65 de ani) a serbat 25 de ani de când este împreună cu Keely Shaye Smith (54 de ani), în această săptămână. “Mulţumesc pentru dragostea ta, iubita mea”, i-a scris starul soţiei sale, care i-a dăruit doi fii, Dylan, de 21 de ani, şi Paris, de 17 ani.

Brosnan şi Shaye s-au căsătorit în august 2001, în Irlanda. Însă sunt împreună de un sfert de secol. Se iubesc ca în prima zi, se sărută cu pasiune şi se ţin tot timpul de mână, ca liceenii. “Când Keely se uită la mine, mă simt atât de bine. Îmi place la nebunie să-mi petrec timpul cu ea. Nu ascultăm muzică. Ne ascultăm doar vocile unul altuia”, a povestit starul celebru pentru rolul agentului 007, James Bond.

A reuşit să treacă peste probleme

Acesta este secretul căsniciei lor reuşite. Keely l-a ajutat pe Brosnan să treacă peste cel mai greu hop din viaţă, pierderea “femeii vieţii lui”, fosta nevastă, Cassandra Harris. Aceasta a fost răpusă de cancer, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. Brosnan spune că îi este foarte recunoscător iubitei lui, Keely, pentru că îl încurajează s-o comemoreze.

Chiar dacă la Hollywood iubirea ţine trei zile, mai sunt şi alte cupluri longevive. Unul dintre acestea este format din Michael Douglas (73 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (48 de ani). Ei împlinesc, în noiembrie, 18 ani de căsnicie. Chiar dacă au avut şi probleme, cei doi actori au reuşit să le învingă. El a dezvăluit că s-a îmbolnăvit de cancer la gât de la sexul oral. Acest lucru a făcut-o pe Zeta-Jones să ceară divorţul. În cele din urmă s-au împăcat, de dragul copiilor lor, Dylan Michael (18 ani) şi Carys Zeta (15 ani). 

Un alt cuplu solid de la Hollywood este format din actorii Will Smith (49 de ani) şi Jada Pinkett (46 de ani). Cei doi au împlinit 20 de ani de căsnicie şi sunt părinţii a doi copii, Jaden, în vârstă de 20 de ani, şi Willow, de 17 ani. Nici zvonurile care au apărut în 2016, potrivit cărora actorul ar fi homosexual nu le-au afectat relaţia. Nici Will nu s-a supărat când au apărut zvonuri că Jada ar fi lesbiană.

Sean Connery (87 de ani) are o căsnicie solidă şi mai lungă. Actorul, care l-a încarnat pentru prima oară pe faimosul James Bond, este căsătorit de 43 de ani cu pictoriţa franco-marocană Micheline Roquebrune (89 de ani). Starul a spus că secretul căsnciei lui a fost diferenţa de limbă. El e scoţian la origini, iar soţia nu ştie bine limba lui, iar el nu ştie bine limba ei maternă, franceza. Din această cauză, le-a fost mereu greu să se certe. 

Loading...