Dacă vă faceți griji pentru kilogramele acumulate în lunile de pandemie, în care ați lucrat de acasă, v-ați dat peste cap programul meselor și ați dat iama în sertarul cu dulciuri ca să mai scăpați de anxietate, intrați pe pagina de Facebook a lui Will Smith. Cu o singură imagine, actorul din ”Bărbați în negru” și ”Prințul din Bel Air” a reușit să-și atragă simpatia fanilor din toată lumea, ajutându-I să fie mai blânzi cu ei înșiși.


”Voi cât se poate de since cu voi toți. Sunt în cea mai proastă formă din viața mea”, a scris Will Smith pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare cu ”burtica de pandemie” la vedere și cu un zâmbet larg pe față.

will-smith.jpg

will smith in chiloti
Fanii au admirat sinceritatea actorului în vârstă de 52 de ani
foto: arhiva personală/Facebook

 

În câteva ore, peste 1,8 milioane de oameni din întreaga lume au reacționat la mesajul actorului în vârstă de 52 de ani, semn că într-o lume obsedată de ”cea mai bună versiune a propriei persoane”, era nevoie de cineva care să abordeze cu umor chestiunea kilogramelor în plus. Păstrând tonul glumeț, fanii s-au întrecut în mesaje amuzante pe pagina actorului.

”În Irak, noi considerăm că asta e o formă bună! Nu fi trist, încă nu ți-ai atins ținta”

”Crede-mă, frate, am fix aceeași problemă! Slavă Cerului că am totuși o mustață arătoasă.”

”Cea mai proastă formă a ta e mult mai bună decât cea mai grozavă formă a mea.”

 

Citește și:

Jada Pinkett i-a zis în faţă lui Will Smith că l-a înşelat. Bărbatul cu care a avut o relaţie e un rapper faimos

Secretul familiei Smith! Protecția Copilului l-a anchetat pe actor pentru că și-ar fi înfometat fiica

 
 
Loading...