Iubitul lui George Michael nu va participa la înmormântarea starului, pentru că familia aceastuia i-a interzis. Conform rudelor lui Michael, bărbatul de 43 de ani nu e binevenit la eveniment.


Prietenul din copilărie al lui George Michael, Andros Georgiou, a povestit, conform dailymail.co.uk, că familia cântăreţului îl urăşte pe Fadi Fawaz. "Nu era cu adevărat iubitul lui. Nimeni nu a vorbit cu el şi pare că viaţa lui merge înainte". 

George Michael va fi înmormântat în costumul lui negru preferat, cu un ceas de aur Cartier şi un inel cu porecla lui gravată. 

Fadaw a fost cel care a sunat ambulanţa în ziua de 25 decembrie, când George Michael a murit. Întrebat de dispecer dacă se aştepta ca Michael să moară, iubitul artistului a spus: "Nu, nu, nu, nu, nu, îl aştept să se trezească de câteva ore şi nu se trezea. M-am dus la el şi era mort".

Bărbatul a povestit că a petrecut seara de Ajun cu Michael şi că a venit în ziua de Crăciun pentru a vedea ce face partenerul său. 

Familia lui George Michael nu a mai vrut să audă de Fadi Fawaz după ce acesta a publicat o serie de mesaje pe Twitter în care spunea că solistul şi-a dorit să moară. Rudele aşteaptă ca medicii legişti să termine autopsia, pentru a lua trupul neînsufleţit al artistului şi a îl înmormânt. 

 
 
Loading...