Jennifer Lopez (48 ani) a transmis admiratorilor un mesaj emoționant. Artista a creat un scurt film, pe care l-a încărcat pe pagina personală a unei rețele de socializare, în care îi roagă pe toți cei care o admiră să nu rămână indiferenți în fața pagubelor provocate de uraganul Irma și de Maria.


Jennifer Lopez le-a spus fanilor să își arate sprijinul față de victimele uraganelor și să ia atitudine. Mai mult decât atât, a dezvăluit că nu are nici măcar o simplă veste de la unii membri ai familiei sale, care locuiesc aproape de locul unde au lovit cele două uragane, Irma și Maria.

Jennifer Lopez a apărut în fața camerei, îmbrăcată într-un halat și nemachiată și s-a adresat, cu sinceritate, fanilor săi.

jennifer_lopez.png

foto
Jennifer Lopez a transmis un mesaj fanilor, prin care le solicita sprijinul
Foto: Instagram

„ Bună. Sunt Jennifer Lopez și nu mă aflu în cea mai bună stare posibilă. Știu că locuiesc în Vegas acum, dar nu mă simt fabulos și nu asta contează acum. Ce contează și la ce mă gândesc acum este Puerto Rico. Pagubele sunt de neimaginat.  Eu și verișorii mei nu știm nimic despre familiile noastre.  Contează să găsim o cale de a-i ajuta pe cei aflați în momente dificile. Puerto Rico a fost lovit de două dintre cele mai puternice uragane care au fost înregistrate vreodată, Irma și Maria”, a fost mesajul pe care l-a transmis cântăreața.

Autoritățile au declarat că zona afectată de uragane va rămâne fără curent electric pentru aproximativ patru luni. Uraganul Maria a lovit Insulele Caraibe la doar câteva zile după ce Irma lăsase în urmă distrugeri imense și zeci de pierderi de vieți omenești.

 

Loading...