Nu-i pasă de zvonurile că o înşală! Jennifer Lopez îl iubeşte la nebunie pe Alex Rodriguez, care a cerut-o recent de soţie. Îl răsfaţă tot timpul. Ba chiar îl unge pe picioare cu creme, ca să nu-l ardă soarele.


Se laudă în gura mare că iubitul i-a dat un inel de logodnă de un milion de dolari. Jennifer Lopez (49 de ani) este atât de fericită că Alex Rodriguez (43 de ani) a cerut-o de soţie, în urmă cu câteva zile, încât e în stare de orice pentru el.

Ei au fost surprinşi recent împreună la plajă în Bahamas. Diva se comporta de parcă i-ar fi fost servitoare.

L-a uns cu creme împotriva arsurilor solare pe tot corpul, chiar şi pe tălpi. El fuma şi se uita pe telefon, în timp ce ea îl îngrijea supusă. Pe aceeaşi plajă, Rodriguez a cerut-o de soţie.

j215-v-foto2-50-70-profimedia-0419246819.jpg

Jennifer Lopez şi logodnicul au fost surprinşi la plajă în Bahamas
Foto: Profimedia

A îngenuncheat în nisip şi i-a cerut mâna. La scurt timp după ce s-a aflat că J.Lo a acceptat să-l ia de bărbat pe fostul jucător de baseball, un coleg al lui i-a transmis că o înşală.

Jose Canseco se jură că Rodriguez se iubeşte în secret cu fosta lui soţie, Jessica. Însă Jennifer Lopez, care are o avere de 400 milioane $, nu l-a luat în seamă. Vrea ca Alex Rodriguez, cu averea de 350 milioane $ să devină al patrulea soţ al său.

Ea a mai fost măritată cu Ojani Noa, Cris Judd şi Marc Anthony.

Loading...