A fost idolul adolescentelor din lumea întreagă, iar acum s-a făcut femeie de casă. Chiar dacă nu mai e o prezenţă constantă pe covorul roşu, Jessica are mare grijă de ea şi la cei 38 de ani împliniţi e super sexy.


Jessica Simpson a împlinit, ieri, 38 de ani şi a ales să îşi sărbătorească ziua de naştere într-un mod inedit: topless la piscină.

Jessica Simpson, fără sutien și cu sânii la vedere la o seară romantică

jessica_2.png

jessica simpson
Jessica Simpson, cu sânii la vedere la o seară romantică alături de soțul său
Foto AP

Jessica Simpson (35 de ani) este căsătorită cu fostul fotbalist Eric Johnson din 2014, potrivit TheSun.co.uk. Frumoasa blondă consideră că foarte mult cupluri uită de natura „intimă” a unui sărut pasional, ceea ce împiedică progresul într-o relație. „Nu uitați de sărut. Pentru mulți oameni este mult mai intim și dacă uiți asta, uiți de fapt de ce te-ai îndrăgostit. Totul începe cu un sărut”, a declarat Jessica.

jessica_1.jpg

jessica simpson eric johnson
Jessica Simpson, alături de soțul său, Eric Johnson
Foto SplashNews

Jessica a purtat o ținută foarte provocatoare, o rochie albastră mulată și foarte decolatată care i-a pus mult în evidență sânii generoși. Cu siguranță Eric are o soție de care trebuie să fie tare mândru...din toate punctele de vedere.

jessica_3.jpg

jessica simpson eric johnson
Jessica Simpson, alături de soțul său, Eric Johnson
Foto SplashNews

Ea nu a ezitat să vorbească și despre cei doi copii ai săi, Maxwell (trei ani) și Ace (doi ani), despre care a afirmat că sunt foarte talentați încă de pe-acum. „În ochii mei, ei sunt vedete. Nu îi voi forța să intre în afacerea divertismentului sau ceva asemănător, dar chiar cred că sunt mai talentați decât mine.”

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Ea s-a distrat la piscină, tolănită pe o saltea imensă în formă de broască ţestoasă şi a postat o poză sexy pe Instagram.

Nu ai spune că a trecut prin două sarcini la ce corp are. Blondina a făcut plajă topless şi şi-a pozat posteriorul sexy şi bombat, dar şi picioarele tonifiate.

Fotografia a fost apreciată de peste 93.000 de fani, iar complimentele au curs pe bandă rulantă.  

 

 

 
 
Loading...