Legendara Joan Collins din serialul ”Dinastia” a împlinit 87 de ani la 23 mai. Soțul ei Percy Gibson, de 55 de ani, i-a organizat o petrecere surpriză și i-a descrețit fruntea pentru că evenimentul a avut loc în timpul carantinei, fără invitați. La cei 87 de ani ai ei, Collins arată senzațional și susține că vrea să trăiască până la 100.


Joan Collins a petrecut aniversarea de 87 în carantină, la vila ei din Londra, Marea Britanie, alături de soțul ei Percy Collins, pe care l-a luat de bărbat în 2002. Joan Collins și-a început cariera în 1951 și a fost una dintre cele mai curtate actrițe a tuturor timpurilor. Ea a fost măritată cu Maxwell Reed între 1952-1956, cu Anthony Newley, între 1963-1971, cu Ron Kass, 1972-1983, cu Peter Holm, cu 1985-1987 și din 2002, cu Percy Gibson. A adus pe lume trei copii, pe: Tara Newley, de 56 de ani, Alexander Newley, de 54 de ani și pe Katyana Kennedy Kass, de 47 de ani. Însă pofta de viață și faptul că a avut grijă să facă întotdeauna numai ceea ce i-a plăcut, i-a oferit o tinerețe fără bătrânețe.

Joan Collins, întinerită de soțul cu 32 de ani mai mic decât ea

Joan Collins a recunoscut într-un interviu acordat The Mirror că ”toată viața ei a fost răsfățată de bărbați”. Din 2002 și până în prezent, Percy Gibson îi face toate poftele. Cei doi se iubesc ca în prima zi și deși sunt închiși în casa lor din Londra de mai bine de trei luni, nu se satură unul de celălalt. Percy i-a comandat online cadourile de ziua ei și a avut grijă să i le dea înainte de miezul nopții. Știa că lui Joan îi plac bijuteriile și a avut grijă să îi facă o surpriză suficient de costisitoare. Joan Collins a explicat că vrea să trăiască până la 100 de ani, exact ca Olivia de Havilland, care a interpretat-o pe Melania, din ”Pe aripile vântului”.

cadouri_joan_collins.jpg

Cadourile au fost comandate online, au fost bijuterii și haine alese de Percy Gibson
Cadourile au fost comandate online și au comstat în bijuterii și haine alese de Percy Gibson
foto: Instagram

Citește și:

Joan Collins, imaginea cu care şochează. Cum s-a costumat actriţa pentru a nu fi afectată de coronavirus

Joan Collins, cu fustă scurtă la 82 de ani

Care sunt secretele tinereții lui Joan Collins?

Joan Collins susține că nu a apelat la intervenții chirurgicale majore și a recunoscut că ”a modelat pe ici, pe colo, urmele lăsate de trecerea timpului”. Însă nu asta a menținut-o tânără: are grijă să mănânce puțin și des, nu uită niciodată să bea ceaiul de la ora 17.00 și face gimnastică de două ori pe zi: dimineața și după amiaza. În 2014 a povestit că face baie în lapte de bivoliță de cel puțin două ori pe lună și folosește tratamente cosmetice de întinerire destul de scumpe.

 

Loading...