Johnny Depp continuă ”războiul” cu fosta sa soție, Amber Heard. El îl cheamă în instanță pe Elon Musk, vrând să demonstreze că Amber l-a înșelat cu miliardarul în timpul căsătoriei.


Actorul Johnny Depp (57 de ani) continuă ”războiul” cu fosta sa soție, Amber Heard (34 de ani). Anul trecut, cei doi s-au ”bătut” în justiție într-un proces urmărit de întreaga lume. La 2 noiembrie, starul a pierdut procesul cu ziarul britanic ”The Sun”. Justiția a decis că ziarul avea dreptul să-l descrie drept ”un bătăuș de soție”. După încheierea procesului, Depp a făcut apel și pregătește o nouă confruntare. El l-a citat în instanță pe miliardarul Elon Musk. Vrea să dovedească faptul că nu a fost niciodată violent cu Amber Heard și că Amber l-a înșelat cu Musk în timpul căsătoriei lor.

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Este sau nu Johnny Depp bolnav? Declarațiile prietenilor apropiați ai actorului

Depp aduce grave acuzații lui Amber

Johnny Depp a adus și grave acuzații împotriva fostei lui soții, Amber Heard. El susține că aceasta a mințit că a donat în scop caritabil suma de 7 milioane de dolari pe care el i-a dat-o în urma divorțului. În realitate, Amber și-ar fi însușit aproape toți banii. Avocații lui Depp zic că au dovezi în acest sens. Actrița s-a angajat că va dona banii Spitalului pentru copii din Los Angeles și Uniunii americane pentru libertăți civile. Dar nici Spitalul pentru copii din Los Angeles și nici Uniunea americană pentru libertăți civile nu ar fi primit donații din partea ei. Johnny Depp continuă ”războiul” cu fosta sa soție, Amber Heard.

 
 
Loading...