Scandalul dintre Johnny Depp şi Amber Heard a ajuns la Înalta Curte de Justiţie din Londra! Marţi, 7 iulie, au început audierile şi cei doi foşti soţi au intrat în clădire pe uşi separate, la ore diferite.


Nu mai e loc de împăcare între Johnny Depp (57 de ani) şi fosta lui soţie, Amber Heard (34 de ani). Depp a venit însoţit de doi avocaţi şi de doi bodyguarzi, în timp ce Amber a venit cu sora ei, Whitney, avocatele Jennifer Robinson şi Elaine Bredehoft şi cu iubita Bianca Butti (38 de ani).

amber-heard.jpg

amber heard la proces
Amber a fost însoțită de două avocate, de sora sa, dar și de iubită
foto: EPA

Toată lumea a purtat bandană pe faţă sau mască. Depp o acuză de defăimare pe Amber şi a dat în judecată şi tabloidul The Sun pentru că îl acuză de ”violenţă domestică”.

În lupta dintre Depp şi Heard a fost prins şi redactorul şef de la The Sun, Dan Wootton, care e acuzat de ”injurii nejustificate”. Războiul dintre Depp şi Heard se desfăşoară atât în SUA, cât şi în Marea Britanie.

amber-heard-noua-iubita.jpg

Amber Heard are o nouă parteneră
Foto: Profimedia

Johnny Depp vrea să primească 50 milioane $ de la Amber după ce aceasta a scris un editorial în Washington Post în care se descria pe sine ca fiind victimă a violenţei domestice.

Chiar dacă fără a face referire la Depp, acesta s-a simţit lezat şi vrea să fie despăgubit.

În următoarele trei săptămâni va ploua cu vedete la Londra, fiind chemate să depună mărturie şi Vanessa Paradis, şi Winona Ryder, la solicitarea avocaţilor lui Depp, David Sherborne şi Adam Wolanski.

amber-heard.jpg

amber heard cu bandana
Actrița a purtat o bandană drept mască de protecție
foto: EPA

Se vor analiza probele depuse la dosar, care arată că în timpul şederii din 2015, din Australia, Depp îi cerea asistentei personale să îi procure alcool şi droguri.

Depp neagă că şi-ar fi bătut soţia, pe care a cunoscut-o în 2011, la filmări, s-au căsătorit în 2015, în Los Angeles şi au divorţat în 2017.

Heard a primit la divorţ 7 milioane $ din averea estimată atunci la 450 milioane $.

 
 
Loading...