Comportamentul inadecvat și controversat al lui Justin Bieber (23 de ani) are și consecințe. Biroul Municipal de Cultură din Beijing i-a interzis accesul pentru o vreme cântărețului, care urmează să susțină un turneu în Asia în toamna acestui an.


Cântărețul candian urmează să susțină un turneu în Asia, însă nu va putea concerta în Chian. Informația a fost scoasă la iveală după ce un fan al lui Bieber a întrebat Biroul Municipal de Cultură din Beijing de ce nu poate cânta și în țara sa, ca parte a turneului, și doar în Tokyo, Hong Kong, Fillipine și Singapore.

Reprezentanţii Biroului au transmis că restricţia temporară este necesară pentru „a purifica“ industria de divertisment a ţării, sugerând că artistul şi-ar putea recâştiga dreptul de acces după ce îşi va îmbunătăţi comportamentul. 

gettyimages-692329360.jpg

Biroul de Cultură din Beijing i-a interzis pentru o perioadă accesul în China lui Justin Bieber
foto: Getty

”Justin Bieber este un cântăreţ talentat, dar este de asemenea şi o tânără vedetă străină controversată. Artistul a avut un comportament nepotrivit atât în viaţa privată, cât şi pe scenă, în timpul unui concert susţinut în China, care a provocat nemulţumiri în rândul publicului. Pentru a purifica piaţa de divertisment din China a fost decis ca artiştii care au avut astfel de comportamente nepotrivite să nu mai fie primiţi“, au explicat reprezentanţii Biroului, potrivit Daily Mail.

Justin Bieber își promovează cel mai nou lbum al său, ”Purpose” în Asia, însă nu va călca pe teritoriul Chinei, până când nu se maturizează și nu își revizuiește comportamentul.

 

 
 
Loading...