Ducesa de Cambridge a uimit din nou! Răsfățata britanicilor, Kate Middleton (34 de ani) a fost lăudată pentru ținuta aleasă cu ocazia participării la expoziția de flori din Chelsea. A optat pentru o rochie superbă de culoare verde-crud, confecționată din lână venețiană. Kate a fost însoțită de soțul ei, Prințul William (33 de ani), de cumnatul ei, Prințul Harry (31 de ani), dar și de Regina Elisabeta a II-a (90 de ani).


Împreună s-au bucurat de mirobolanta expoziție de flori din Chelsea, un eveniment anual adorat de britanici. Kate Middleton a ieșit în evidență prin culoarea îndrăzneață pe care a ales-o pentru ținuta ei. Lungimea rochiei nu i-a depășit genunchii, un detaliu obișnuit pentru ducesă. Outfit-ul ei a fost accesorizat cu un clutch nud și o pereche de pantofi cu toc cui de aceeași culoare.

kate_middleton_printul_william_printul_harry.jpg

kate middleton expozitie flori chelsea
Familia regală a Marii Britanii a vizitat celebra expoziție de flori din Chelsea
Foto: Splashnews

 

Kate și William au vizitat faimoasa expoziție de flori din Chelsea, luni seară (23 mai), acolo unde au admirat o floare numită după Prințesa Charlotte. Securitatea a fost sporită pentru acest eveniment, dar și pentrul altele la care participă familia regală, în urma atentatelor de la Paris și Bruxelles, care au zguduit întreaga Europă.

kate_middleton_william.jpg

kate middleton expozitie flori chelsea
Kate și William au fost foarte entuziasmați de expoziție
Foto: Splashnews

 

Cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge, Charlotte, a fost onorat cu crizantema Rossano Charlotte, o floare cu petale roz și verzi. A fost numită după prințesa Charlotte de către crescătorul de flori olandez Deliflor, scrie cotidianul britanic Mirror.

kate_middleton_3.jpg

kate middleton expozitie flori chelsea
Kate Middleton a ales o ținută superbă pentru acest eveniment
Foto: Splashnews

 

Anul acesta, la expoziția de flori din Chelsea au fost făcute arcade florale în onoara Reginei, care a împlinit 90 de ani în aprilie. De asemenea, mai pot fi admirate și florile expuse de Shane Connolly, florista de nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge.

kate_4.jpg

kate middleton expozitie flori chelsea
Kate și William au fost impresionați de expoziție
Foto: Splashnews

kate_5.jpg

kate middleton expozitie flori chelsea
William și Kate au fost nedespărțiți pe tot parcursul vizitei
Foto: Splashnews
Loading...