Bomba sexy Katie Price, în vârstă de 41 de ani, își face concediul înttr-o stațiune luxoasă din Thailanda. Paparazzi au susprins-o la piscină în compania unui uriaș de peste 100 de kilograme, cu barbă pe care îl ținea de mână și îl copleșea cu toată atenția ei. Fotografiile cu momentul tandru dintre cei doi au apărut în presa din Regatul Unit și toată lumea a fost șocată. Bărbatul misterios care o sărută pe gură este nimeni altul decât fiul de 17 ani al fostei bombe sexy, Harvey, care suferă de o formă de autism.


Katie Price, în vârstă de 41 de ani, a reușit să șocheze la început de an. Vedeta de televiziune de origine britanică a umplut Internetul cu fotografii din Thailanda, unde a sărbătorit trecerea în Noul An. Pentru Price, anul 2019 a fost unul îngrozitor: a fost nevoită să își declare falimentul la finalul anului și a recunoscut că s-a despărțit de iubitul ei Kris Boyson. Și pentru că excursia exotică era pentru două persoane, Katie s-a hotărât să îl ia cu ea pe Harvey, de 17 ani, care a fost diagnosticat încă de la o vârstă fragedă cu sindromul Prader-Willi, și are mintea unui copil de 4-5 ani.

Katie Price își sărută fiul pe gură

Vacanța de lux din Thailanda a fost programată de Katie Price cu mult timp înainte să intre în ”colaps financiar”. Inițial voia să petreacă Anul Nou în compania lui Kris Boyson, dar tinerelul i-a dat papucii la finele lui 2019. Și pentru că rezervarea pentru Revelion era pentru două persoane, Katie l-a luat pe Harvey, de 17 ani. ”Îl iubesc foarte mult pe Harvey, dorm lângă el în pat chiar dacă sforăie ca o locomotivă”, a declarat diva pentru The Sun. Deși a fost pusă la zid de britanici după publicarea fotografiilor intime cu Harvey, Price s-a apărat spunând că și ”David Beckham se sărută pe gură cu fiii lui adolescenți”.

katie price harvey.jpg

katie price harvey
Bărbatul misterios pe care îl sărută pe gură bomba sexy este nimeni altul decât fiul ei autist, Harvey de 17 ani
foto: Profimedia

Citește și:

Katie Price rămâne fără casă, după ce a tocat 50 de milioane $

Katie Price, declaraţie-şoc despre fiul bolnav: "Regret că nu am avortat"

Katie Price a vrut să își ia toți copiii cu ea, dar nu a putut

Katie Price a declarat pentru The Sun a că a vrut inițial să îi ia cu ea pe toți copiii ei, dar că tații lor s-au opus. Peter Andre nu a vrut să îi la se pe Junio, de 14 ani și pe Princess, de 12 ani, iar Kieran Hayler nu a fost de acord să o lase pe Bunny, de 5 ani, în Thailanda cu mama ei. Singurul care a acceptat să îl lase pe Harvey în Thailanda a fost fotbalistul Dwight Yorke, tatăl biologic al băiatului. Apropiații susțin însă altceva: conform agenției de turism la care a apelat fotomodelul, rezervarea a fost făcută din start pentru două persoane. În urmă cu aproape trei ani, averea lui Price era estimată la 50 de milioane de dolari, averea provenind din diferite contracte de imagine, companii de haine, lenjerie intimă, accesorii de harnașament și design interior pentru mașini de lux.

Loading...
Citeste tot despre: