Orlando Bloom (43 de ani) şi viitoarea lui soţie, Katy Perry (35 de ani), nu s-au lăsat speriaţi de temperaturile de 12 grade Celsius din Los Angeles şi au ieşit vineri la cumpărături. Evident, au purtat măşti chirurgicale şi mănuşi de cauciuc atunci când şi-au umplut cărucioarele cu provizii de la supermarketul Target. Şi dacă tot au ieşit împreună, amândoi s-au îmbrăcat în treninguri, iar hanoracele aveau glugă.


 Katy Perry aşteaptă cu nerăbdare să devină mămică şi lumea spune că bebeluşul, o fetiță, va veni pe lume în vară. Așa că artista a avut grijă să se protejeze de epidemia de coronavirus care a ucis până acum peste 41.000 de mii de americani și s-a acoperit din cap până în picioare. Doar ochii i-au mai rămas vizibili, ea purtând un trening gri cu glugă, șapcă, mască și mânuși. Treningul însă a fost unul mulat pe formele cântăreței și i-a scos în evidență burtică din ce în ce mai vizibilă. 

profimedia-0514294284.jpg

Katy va naște o fetiță, cel mai probabil în septembrie
foto: Profimedia

Orlando a părut ceva mai relaxat și chiar a îndepărtat la un moment dat, în parcarea supermarketului, masca. Cei doi au făcut provizii si au umplut două cărucioare cu tot felul de bunuri de uz casnic, printre care și cutii de depozitare, semn că se pregătesc pentru venirea bebelușului pe lume și că reorganizează casa. 

Scena surprinsă de paparazzi a avut loc cu o zi inaintea începerii concertului-maraton ”Together at Home” iniţiat de Global Citizen în colaborare cu Lady Gaga, care a avut ca scop strângerea a 128 de milioane de dolari pentru personalul medical care luptă împotriva epidemiei. Katy Perry a cântat şi ea alături de J.Lo, Rolling Stones, Jessie J, Rita Ora, Paul McCartney, Rod Stewart, Stevie Wonder şi mulţi alţii.

 
 
Loading...