Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom au dezvăluit, printr-un mesaj publicat pe Instagram, sexul primului lor copil.


Alături de o fotografie cu faţa lui Bloom acoperită de frişcă roz, Perry a scris: „Este fată!”. La începutul lunii martie, cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată. Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom.

Katy Perry și Orlando Bloom au câte o căsnicie la activ

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. De atunci sunt nedespărțiți, iar acum, relația lor a trecut la un alt nivel: se pregătesc de nuntă. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 
 
Loading...