Complicate sunt căile dragostei! Cel puţin aşa au fost pentru cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom. După o relaţie de mai mulţi ani, plină de suişuri şi coborâşuri şi o despărţire care părea să fie definitivă, iată că cei doi şi-au acordat o nouă şansă, iar în luna februarie, Orlando Bloom a scos din buzunar o sumă astronomică din buzunar pentru a cumpăra inelul de logodnă. Cererea a avut loc pe 14 februarie, iar de atunci pregătirile de nuntă nu mai contenesc. Când îşi vor uni cele două vedete destinele este informaţia oferită de o sursă apropiată cuplului.


Ziua Îndrăgostiţilor, 14 februarie, a fost una cu adevărat specială pentru Orlando Bloom şi Katy Perry. Actorul a cerut-o în căsătorie pe cântăreaţa cu un inel deosebit, cu trimitere la numele lui de familie: Bloom- înflort, precum o floare care în loc de petale avea pietre preţioase. Pentru inelul de logodnă Orlando Bloom a plătit aproape cinci milioane de dolari, însă se pare că nicio sumă nu este prea mare atunci când miza este reprezentată de zâmbetul nepreţuit al celei care i-a furat inima cu ani în urmă. 

katy_perry_orlando_bloom_0.jpg

katy perry si orlando bloom
Inelul de logodnă l-a costat pe Orlando Bloom 5 milioane de dolari
Foto:Arhivă personală

La scurt timp după cererea emoţionantă în căsătorie cei doi au demarat pregătirile pentru nuntă, aşa cum era de aşteptat. Până la momentul actual nu se cunosc prea multe despre locul în care Katy şi Orlando îşi vor uni destinele, însă o sursă apropiată a dezvăluit pentru publicaţia americană US Weekly când va avea loc evenimentul mult aşteptat. Potrivit acestei surse nunta va avea loc în luna decembrie a acestui an, iar pregătirile sunt în toi, cuplul dorindu-şi ca totul să fie ca la carte. Printre invitaţi se vor număra colegi de breaslă a celor doi şi familiile, iar acesul presei va fi unul limitat.

Ambii au mai fost căsătoriți

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. 

2013-10-25t163158z_9828809_lr1e92p0et81m_rtrmadp_3_people-mirandakerr-orlandobloom_preview.jpg

orlando si miranda
Orlando şi Miranda, pe când formau un cuplu
Foto:GettyImages

Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de opt ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011.

Katy Perry a renunţat la imaginea pe care o promova la începutul carierei

La începutul carierei sale, Katy Perry filma multe videocliouri în care miza pe sexualitatea sa şi pe formele generoase cu care a fost înzestrată şi nu rata nici măcar o singură ocazie de a purta ţinute strâmpte, din latex, sau rochiţe minuscule. 

8252399397379346741.jpg

katy perry
Katy Perry purta rochiţe minuscule din latex la începtul carierei sale
Foto:GettyImages

Adesea opta pentru stilul pin-up al anilor ’50, pentru tocuri ameţitoare şi un ruj aprins care contrasta cu privirea inocentă pe care o afişa. Odată cu avansarea în carieră şi participarea la numeroase evenimente mondene, Katy şi-a reinventat stilul şi a renunţat la goliciunea inutilă.

 

 

 
 
Loading...