Keanu Reeves (56 de ani) și iubita sa, Alexandra Grant (47 de ani), au fost surprinși într-un moment adorabil! Actorul a fost fotografiat în timp ce își ia la revedere de la partenera sa de viață, sărutând-o prin geamul mașinii, în fața unui hotel din Berlin, în weekend.


Reeves se află în prezent la Berlin pentru producția mult așteptatei continuări a serii The Matrix, care a fost oprită temporar din cauza problemelor legate de coronavirus la începutul anului. Pe această durată de timp, actorul își petrece weekendurile la casa închiriată a iubite lui. În fiecare vineri ajunge la ea, iar aceasta îl duce înapoi la hotelul său duminica.

keanu-reeves-alexandra-grant-iubita.jpg

Keanu Reeves și Alexandra Grant
Alexandra l-a condus pe Kenau la hotelul unde stă în Berlin
Foto: Profimedia

 

Cuplul ar fi fost împreună la Berlin de la începutul verii, când au fost reluate filmările. În timp ce Grant și-a făcut un nume în lumea artei, ea a început să întoarcă capetele la Hollywood după ce l-a ținut de mână pe Reeves în noiembrie 2019, când cei doi au făcut prima lor apariție publică împreună pe covorul roșu.

keanu-reeves-1.jpg

Keanu Reeves și Alexandra Grant
Keanu Reeves se află în Germania pentru filmările noile producții Matrix
Foto: Profimedia

Alexandra Grant nu se gândește la căsătorie

„Cred că fiecare persoană pe care am cunoscut-o m-a sunat în prima săptămână a lunii noiembrie și asta este fascinant”, a spus Grant într-un interviu acordat Vogue UK în luna mai.
În ceea ce privește dacă Grant - care a fost domnișoară de onoare de șapte ori și a oficiat o nuntă - se gândește ea însăși la căsătorie, ea a răspuns: „Iubirea la fiecare nivel este extrem de importantă pentru identitatea mea. Am evitat întrebarea bine? Nu cred că izolarea este calea. Există o perioadă de izolare pe care o fac ca pictor, dar apreciez profund experiența de a fi în relații. "

În iunie, Keanu Reeves a explicat de ce a decis să își repete rolul iconic al lui Neo în The Matrix 4. El a interpretat pentru prima dată personajul în filmul original din 1999. „Lana Wachowski a scris un scenariu frumos și o poveste minunată care a rezonat cu mine”, a spus Reeves pentru revista Empire. "Acesta este singurul motiv pentru care am acceptat. Să lucrezi din nou cu ea este uimitor. A fost cu adevărat special, iar povestea are, cred, câteva lucruri semnificative de spus și din care ne putem inspira." Matrix 4 va fi lansat în cinematografe pe 22 decembrie 2021.

 
 
Loading...