Nu-i de mirare că frumoasa brunetă arată mereu perfect pe covorul roșu la evenimentle mondene. Kim Kardashian (36 de ani) petrece ore în șir în cabinele de machiaj pentru a se pregăti, iar acum le-a arătat fanilor că întregul său corp are parte de un tratament special de înfrumusețare, chiar și în zonele mai intime.


Mulțumită talentatului său stilist, Mario Dedivanovic, imaginea sa arată de fiecare dată ca în reviste. Vineri, pe 30 decembrie, Kim a publicat pe site-ul său oficial câteva fotografii din culisele camerei sale unde se pregătește pentru aparițiile publice și le-a dezvăluit fanilor cum își înfrumusețează chiar și zonele care în mod normal nu ar fi la vedere (nu și în cazul ei), după cum relatează Daily Mail.

kim.jpg

kim kardashian
Le-a arătat fanilor mai multe imagini din culisele cabinelor sale de machiaj
Foto: Daily Mail

În imagine, ea apare aplecată peste un scaun, în timp ce stilistul înceacă să ofere mai multă culoare în zona superioară a picioarelor sale, în timp ce purta o rochie foarte mulată și scurtă.

Ea a profitat de prilejul apropierii de finalul lui 2016 pentru a le arăta fanilor mai multe fotografii din timpul pregătirilor înainte de evenimentele memorabile la care a luat parte anul acesta.

 
 
Loading...