Kim Kardashian West a lăsat puțin imaginației, într-o ședință foto incendiară, în timpul escapadei cu sora Kourtney și copiii lor. Bruneta este cunoscută pentru plăcerea ei de a poza sexy, iar starul american cu siguranță nu a dezamăgit cu cele mai recente fotografii de pe rețelele sale sociale. Vedeta care este probabil una dintre cele mai faimoase fețe de pe planetă se bucură în prezent de o escapadă de lux pe teritoriul britanic al insulelor Turks și Caicos.


Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, este în vacanță cu sora ei mai mare, Kourtney Kardashian, și cu copiii lor. Escapada are loc după zvonul că vedeta ar avea probleme în căsnicia sa. În ciuda presupuselor probleme maritale, Kim se bucură de plajă și își etalează corpul senzațional, spre deliciul a milioanelor de fani. 

0_kim-kardashian.jpg

Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a etalat corpul lucrat din greu la sală
Foto: Instagram


Bruneta a arătat ca o adevărată zeiță, într-un costum de baie minuscul de culoare verde, pe care nu oricine ar avea curajul să îl poarte. Mama a patru copii și-a etalat abdomenul lucrat și a avut curaj să se lase fotografiată fără machiaj, chiar dacă a apelat cu siguranță și la aplicațiile de editare foto pentru a arăta cu adevărat perfect pe Instagram. Este deja cunoscut că soția lui Kanye West este adepta operațiilor estetice, cu ajutorul cărora a reușit să își transforme spectaculos corpul. Pentru a se menține în formă, vedeta face, însă, mult sport și are grijă ce mănâncă. 

 

 

 

 
 
Loading...