Kim Kardashian West, în vârstă de 39 de ani, s-a lăudat recent pe pagina ei de Instagram că nu mai face duș cu săptămânile și nu se mai piaptănă de când a intrat în carantină din cauza epidemiei de coronavirus. Până și soțul ei, Kanye West, 42 de ani, a remarcat un miros pișcător în dormitor...


Kim Kardashian este extrem de ocupată. Are de filmat pentru emisiunea ”Keeping up with the Kardashians”, trebuie să fie atentă să își schimbe hainele la fiecare două ore și să se machieze singură de când machieuza ei a rămas acasă pentru a respecta distanțarea socială pe perioada epidemiei de coronavirus. Și pentru că nu își mai vede capul de atâta treabă, starul de 39 de ani, a omis igiena personală. Întrebată de soț de ce nu se mai spală cu săptămânile ea i-a explicat că trebuie să aibă grijă de copiii lor: North, de 6 ani, Saint, de 4 ani, Chicago, de doi ani și de Psalm, de 11 luni. SUA se confruntă în această perioadă cu un val de contaminare fără precedent cu noul coronavirus: 680.000 de americani sunt bolnavi și peste 35.000 au pierit din cauza epidemiei.

Kim Kardashian nu se mai spală pentru că e stresată

Vedeta de televiziune care are o avere de peste 300 de milioane de dolari stă în izolare la vila ei din Los Angeles și filmează mai mult de pe telefon pentru emisiunea ”Keeping up with the Kardashians”. ”Părul meu este un dezastru de când a început carantina din cauza COVID-19. S-au închis toate coafoarele și sunt obligată să mă machiez de două ori pe zi pentru că tenul meu s-a îngrășat foarte tare. Trebuie să îmi educ copiii care fac școala de acasă și să am grijă de ei pentru că bonele nu mai vin la noi. Este o presiune mult prea mare și nu mai am timp să fac duș cu săptămânile”, a declarat ea, citată de contactmusic.

kim_kardashian_face_poze_in_izolare_la_domiciliu.jpg

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, e prea ocupată să filmeze și să se machieze și nu mai are timp de igienă
Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, e prea ocupată să filmeze și să se machieze și nu mai are timp de igienă
foto: Instagram

Citește și:

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

FOTO Ce poartă Kim Kardashian în loc de sutien. Arată bizar, dar iți face un super decolteu

Kim Kardashian dă lecții de machiaj pe Internet

Și dacă tot stă acasă și cea mai mare grijă a ei este machiajul, Kim, în vârstă de 39 de ani s-a apucat să dea lecții de machiaj prin Zoom. ”Am început să predau lecții de machiaj prin Zoom femeilor care sunt în carantină și vor să fie elegante pentru soții lor”, a explicat Kim. Și în timp ce ea este ocupată cu lecțiile de machiaj, fiica cea mare North, face curat prin casă, Kanye West lucrează în studioul de producție muzicală și restul copiilor se joacă sau țipă de mama focului în locul de joacă special amenajat în camera de zi. Și când ești așa de ocupată, la ceva tot trebuie să renunți așa că te bagi în pat fără să faci duș... Oare pe dinți se spală?

 
 
Loading...