Liam Gallagher şi-a anulat în ultimul moment concertul de la Fall in Love, de la Mogoșoaia. Artistul britanic n-a mai vrut să urce pe scenă, din motive tehnice, cu puțin timp înainte de ora stabilită. Spectacolul ar fi trebuit să aibă loc duminică seară, în jurul orei 22:00, fiind primul concert al fostului membru al trupei Oasis în România.


Organizatorii încearcă să reprogrameze evenimentul. "Din cauza problemelor tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta în această seară. Promoterul va stabili o altă dată pentru ca Liam să se întoarcă, iar detaliile privind returnarea biletelor vor fi anunţate în perioada următoare", a fost mesajul afişat pe ecranul din spatele scenei principale.  

Fostul lider al trupei britanice «Oasis», Liam Gallagher, a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, că nu va mai susține concertul de la Mogoșoaia „din cauza unor probleme de siguranță cu scena”, așa cum a scris acesta pe rețelele de socializare. 

Mesajul lui Liam Gallagher prin care a anunțat anularea concertului

„Din cauza unor probleme de siguranță cu scena, am fost sfătuiți să nu susținem concertul în seara asta, la Fall in Love Festival. Sunt absolut sfâșiat că am venit până aici și nu putem cânta pentru voi, dar siguranța este întotdeauna pe primul loc. Cu dragoste, LG”, a scris Gallagher pe twitter. 

La scurt timp după aceste anunţuri, un altul a venit din partea Kaiser Chiefs. Unul de mulţumire. Managerul de turneu al trupei a transmis organizatorilor: „În numele Kaiser Chiefs, vreau doar să vă spun un mare mulţumesc pentru că aţi avut grijă de noi atât de bine, toată lumea chiar a făcut eforturi pentru a se asigura că am fost îngrijiţi, mai ales că a fost primul an al vostru. Este uimitor! Sperăm să vă vedem pe toţi din nou în curând”.

Restul activităților și a concertelor din cadrul festivalului s-au desfăşurat potrivit programului. 

 
 
Loading...