Madonna, în vârstă de 60 de ani, este cu siguranţă una dintre cele mai controversate artiste, care nu se teme de nimic atunci când vine vorba despre un spectacol de neuitat. De la machiaj strident, la ţinute care nu au lăsat prea multe imaginaţiei şi la afirmaţii controversate, Madonna le-a făcut pe toate fără să regrete nimic. Iată că fiica sa, Lourdes, în vârstă de 23 de ani îi calcă pe urme şi se expune în ipostaze din ce în ce mai îndrăzneţe. Ultima ispravă a ei a avut loc la o prezentare de modă din Miami.


Lourdes, în vârstă de 23 de ani, este fiica cea mare a Madonnei şi cea care aminteşte cel mai bine de perioada zbuciumată din tinereţe a celebrei artiste. Lourdes nu se teme să stârnească contoverse şi să fie subiectul de discuţie al tabloidelor, din contră, pare să se simtă comod atunci când alegerile ei vestimantare sau declaraţiile intră în atenţia presei de peste Ocean şi nu numai. Nu de puţine ori ea a apărut la evenimente importante cu picioarele neepilate, fără sutien şi cu păr în zona axilelor.

21959188-7768451-image-m-85_1575775374790.jpg

lourdes
Lordes (centru) a participat la numărul care a închis prezentarea de modă Desigual
Foto: Instagram

Atitudinea a fost cea care a contat mai mult pentru ea decât respectarea unui standard de frumuseţe atât de promovat pretutindeni. Madonna este o mamă înţelegătoare, care are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei. Diva a subliniat că uneori fiica ei se gândeşte că ceea ce primeşte se datorează exclusiv faptului că este copilul unei persoanlităţi atât de marcante în industria muzicală, însă Madonna insistă să îi demonstreze că situaţia nu este chiar aşa cum şi-i imaginează tânăra.

21959176-7768451-image-a-87_1575775432932.jpg

prezentare modă
Reprezentarea de final a fost una care a stârnit reacţii mixte în rândul celor prezenţi
Foto: Instagram

De data aceasta se pare că Lourdes şi-a întrecut limitele şi a participat în reconstituirea unei orgii pe scena unei prezentări de modă. Fiica Madonnei a închis prezentarea, alături de alţi 29 de tineri, participând la mimarea cât se poate de explicită a unei orgii. Lourdes a urcat pe scenă, acolo unde a fost implicată într-o serie de atingeri mai mult decât amicale cu o altă tânără.

21960184-7768451-image-a-94_1575775804523.jpg

lourdes scena sarut
Lourdes este la fel de îndrăzneaţă precum mama sa
Foto: Instagram

În plus, cele două s-au sărutat în ropotul de aplauze a celor care au participat la eveniment. Fondatorul Desigual a transmis un mesaj pe pagina personală de Instagram şi a explicat care a fost motivul pentru care a decis să încheie seara într-o modalitate care a şocat mulţimea. "A fost o reprezentare a modului în care artistul percepe un act de iubire universal- sărutul. Vă rog să împărtăşiţi cu cei din jur acest mesaj de iubire, multiculturalism şi diversitate", a fost mesajul acestuia, potrivit independent.co.uk.

 
 
Loading...