Cântăreaţa americană a povestit, în premieră, în cadrul emisiunii lui Larry King de la CNN, că înţelege perfect prin ce a trecut colega sa de breaslă atunci când a fost maltratată de fostul iubit, Chris Brown, deoarece şi ea a fost victima fostului soţ.


În cazul lui Mariah Carey nu a fost vorba despre un abuz fizic, ci de unul psihic. Fostul ei soţ, celebrul producător Tommy Mottola, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani, obişnuia să o "maltrateze" mental, ţinând-o încuiată în casă.

"Este înfricoşător. Te simţi prins într-o situaţie şi nu poţi să ieşi. La mine a fost mai greu să mă rup de el deoarece nu era doar soţul meu, aveam afaceri împreună, el îmi controla viaţa", a mărturisit cântăreaţa diva pop.

Mariah Carey, alături de Tommy Mottola


Mariah i-a infirmat lui Larry King zvonurile privind o eventuală sarcină, declarând faptul că momentan se concentrează foarte mult pe carieră, iar în momentul în care va deveni mamă, va lăsa muzica şi filmele deoparte.

"Nu cred în ideea că poţi fi mamă cu jumătate de normă, eu iau maternitatea foarte în serios. Nu pot să fac un copil şi apoi să îl dau unei bone!", a mai spus ea.


Vezi video cu dezvăluirea lui Mariah Carey

Pe aceeaşi temă:

Rihanna regretă că s-a întors la Brown, după bătaie VIDEOLoading...