Miley Cyrus, 27 de ani, nu are noroc în dragoste... sau nu vrea să aibă noroc în dragoste! Ea a anunțat recent pe rețelele de socializare că s-a despărțit de iubitul ei Cody Simpson, de 23 de ani. Deși gurile rele spun că cel care a pus punct relației de 10 luni a fost Cody, o sursă a declarat pentru Contactmusic altceva.


Hannah Montana, pe numele ei real Miley Cyrus, în vârstă de 27 de ani, s-a despărțit de iubitul ei Cody Simpson, de 23 de ani. Conform Contactmusic, cei doi au decis să pună capăt relației în urmă cu doar câteva săptămâni, la scurt timp după ce Miley a postat pe contul ei de Instagram mesajul că ”e fericită să petreacă izolarea la domiciliu alături de Cody”. Însă gurile rele susțin că despărțirea dintre ei ar fi fost cauzată de o femeie. Și nu Cody e cel care a călcat strâmb, ci Miley.

miley_cyrus_cu_cody_simpson.jpg

Miley Cyrus și Cody Simpson, 23 de ani, au formay un cuplu fericit timp de 10 luni
Miley Cyrus și Cody Simpson, 23 de ani, au formay un cuplu fericit timp de 10 luni
foto: Profimedia

Miley Cyrus se iubește în secret cu o femeie

Se pare că încă după ce a divorțat de Liam Hemsworth în vara anului 2019, lui Miley i s-au aprins călcâiele după o femeie. Este vorba de fotomodelul Stella Maxwell, fosta iubită a lui Patrick Schwarzenegger. După o vară fierbinte în care a avut loc divorțul de Liam, Miley s-a retras în LA alături de Stella și probabil că ar fi pus bazele unei relații serioase dacă lui Miley nu i s-ar fi aprins călcâiele după Cody. De dragul lui Cody, Hannah Montana a renunțat inclusiv la alcool, dar Stella a revenit în viața ei la finele lui iunie. Se pare că cea care a tras sforile din umbră este o altă iubită de-a lui Miley, Kaitlynn Carter, care a avut o aventură lesbiană cu Miley Cyrus în octombrie 2019. Cert este că recent Miley a recunoscut public că este iar singură.

Citește și:

Uite cu cine a înlocuit-o Liam Hemsworth pe Miley Cyrus!

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit! Actorul are «inima frântă»

miley_cyrus_cu_liam_hemsworth.jpg

În 2019 a divorțat de Liam Hemsworth, primul bărbat din viața ei
În 2019 a divorțat de Liam Hemsworth, primul bărbat din viața ei
foto: Profimedia

Liam Hemsworth, bărbatul care a dezvirginat-o la 16 ani

Miley Cyrus a dezvăluit la 27 de ani că prima experiență sexuală a fost o partidă în trei cu alte două fete. Încă nu împlinise 16 ani când a făcut-o. Apoi însă a dat peste Liam Hemsworth, acum în vârstă de 30 de ani, și a făcut sex cu el. El a fost cel care a dezvirginat-o, dar nu i-a spus niciodată acest lucru pentru că nu voia să pară ”o fraieră în ochii lui”. 

 
 
Loading...