O balerină măritată i-a atras atenția noului burlac Roman Abramovich, asta după ce în urmă cu câteva zile a anunțat că s-a despărțit de soția sa. Abramovich (50 de ani) și soția sa, Dasha Zhukova (36 de ani), au anunțat la începutul săptămânii că vor împărți amical bunurile, dar vor continua să lucreze împreună pentru afacerile pe care le dețin și mai ales pentru cei doi copii ai lor. Presa rusă raportează că milionarul ar fi interesat de Diana Vishneva.

Nici bine nu și-a anunțat divorțul că presa rusă susține că Abramovich este captivat de frumusețea unei grațioase balerine, Diana Vishneva (41 de ani). Danatoarea se află în prezent în Londra alături de soțul ei, Konstantin, pentru spectacolul ”Anna Karenina” unde va performa, alături de alți dansatori de renume.

Diana Vishneva este o mare balerină din Rusia și este măritată
foto: Getty

Aceasta a publicat mai multe poze cu ea și alți dansatori de la meciul Chelsea-Arsenal de duminică. Se crede că Abramovich a fost prezent la meci, ci mai degrabă că a fost în St Petersburg. Balerina a fost asociată cu Abramovich și în urmă cu trei ani de presa rusă, dar speculațiile au fost respinse atunci de tatăl și prietenii dansatoarei.

Roman este cunoscut ca fiind un susținător al baletului și al artei, în general. Purtătorul de cuvânt al milionarului a refuzat să comenteze poveștile care circulă în întreaga Rusie. Întrebat de un post de televiziune dacă știe vreun motiv pentru care cei doi s-au dspărțit, acesta a răspuns imediat.

”Nu, și chiar dacă știam ceva, nu e grija mea ci a lor”, a declarat purtătorul de cuvânt, potrivit Daily Mail. Nici Diana Vishneva nu a vrut să comenteze zvonurile care o implică în mod direct.

Câțiva oameni documentați au declarat că divorțul lui Abramovich ar putea fi cel mai scump divorț din istorie. Aceștia și-au anunțat separarea printr-o declarație publică.

Roman și Dasha au hotărât de comun acord cum își vor împărți bunurile
foto: Getty

”După 10 ani de căsnicie, am luat cu greu decizia de a ne despărți, dar vom rămâne prieteni apropiați, părinți și parteneri în proiectele pe care le avem împreună”, se arată în declarație celor doi. 

loading...
Loading...