Este foarte generos! Actorul Nicolas Cage, laureat cu Oscar pentru rolul din filmul “Părăsind Las Vegas-ul”, plăteşte pensie alimentară nepoţilor, Lucian, de 4 ani, şi Sorin, de 2 ani, în locul fiului său, Weston.


Având o avere de 25 de milioane de dolari, Nicolas Cage (54 de ani) a acceptat să dea o mână de ajutor fiului său, Weston, în vârstă de 27 de ani un rocker metalist care a jucat în filmele “Traficantul“, “Iadul se dezlănţuie“ şi “Corbul”. Tânărul a terminat recent divorţul de scenarista Danielle Cage (28 de ani), de origine română, şi trebuie să plătească pensie alimentară celor doi copii ai lor, Lucian şi Sorin. Dat fiindcă, în prezent, Weston nu are nimic de lucru şi nici o sursă de câştig, tatăl lui s-a oferit să plătească 16.000 de dolari pe lună nepoţilor în locul său. Banii sunt necesari pentru întreţinerea şi educaţia copiilor şi pentru plata chiriei la casa în care stau.

15_foto-2-2-col.jpg

Nepoţii Lucian şi Sorin, cu mama lor, Danielle

 

Danielle şi Weston au fost căsătoriţi între 2013 şi 2016. Însă căsnicia nu a durat din cauza dependenţei de alcool a fiului lui Nicolas Cage şi a violenţei de care a dat dovadă în repetate rânduri. Danielle a obţinut custodia copiilor şi dreptul ca fostul soţ să nu se apropie de casa lor la mai puţin de 100 de metri în afara unui program de vizită a odraslelor. Weston s-a însurat deja a treia oară cu Hila Aronian în aprilie. El a fost căsătorit prima oară cu cântăreaţa Nikki Williams. Nicolas Cage a fost în România, unde a turnat pentru filmele “Ghost Rider: Demonul răzbunării” şi “The Dying of the Light”.

Loading...