Nicole Kidman s-a făcut de ruşine la gala decernării premiilor Oscar. Pe lângă faptul că i-a scăpat printre degete premiul la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”, aceasta a atras atenţia prin stilul ei neobişnuit de a aplauda.


Premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar” a fost câştigat de Viola Davis, pentru interpretarea din drama „Fences”, însă tot Nicole Kidman a fost în centrul atenţiei. În timp ce Viola era ovaţionată şi aplaudată de spectatorii din sală, una din camerele de filmat a fost îndreptată către Nicole, care a fost surprins-o în timp ce aplauda într-o manieră foarte ciudată.

nicole.jpg

nicole
Nicole Kidman nu ştie să aplaude
captură video

 

Actriţa îşi folosea doar suprafața palemlor pentru a aplauda, în timp ce degetele le ţinea foarte drepte şi uşor arcuite. Nu se ştie dacă a făcut-o intenţionat sau acesta este, de fapt, modul ei de a aplauda. Cert este că această gafă a stârnit multe comentarii pe reţelele de socializare. Internauţii nu s-au sfiit şi şi-au dat cu părerea, unele dintre comentarii fiind de-a dreptul răutăcioase.

Telespectatorii s-au amuzat pe seama ei. Unii au asemănat-o pe aceasta cu o focă sau cu personajul negativ Grinch, iar unii s-au întrebat dacă nu cumva inelele sale erau prea grele.

Nicole Kidman era nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru evoluţia sa din filmul „Lion”. 

 
 
Loading...