Nu riscă nimic! Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez acceptă să joace în filme numai cu condiţia să fie dublată de cascadoare la scenele periculoase. În ultimul ei serial, diva sexy are chiar două dubluri.


La 47 de ani, Jennifer Lopez se luptă cu disperare să rămână în topul celor mai sexy femei de pe planetă. Nu are chef să-şi strice nimic din trupul său atât de invidiat. De aceea şi-a asigurat faimosul fund cu 4,5 milioane de dolari. Aşa că nu ar accepta în ruptul capului să joace scene periculoase în filme, care să-i strice corpul perfect. Este convinsă că succesul său se datorează mai mult aspectului fizic decât talentului. Diva e conştientă că, dacă nu îşi va păstra trupul sexy, nu va reuşi să se menţină în topurile muzicale.

24-star-4-8945151.jpg

J.Lo, Jennifer Lopez, filme, seriale, dubluri, cascadori
2000: JLo, alături de dublura ei, Jill Brown, la turnarea filmului “Conexiune inversă”

 

Nici în unul dintre cele mai discutate seriale, care rulează în prezent în SUA, al cărui prim episod a fost vizionat de 8,6 milioane de telespectatori, “Shades of Blue”, nu concepe să-şi pună viaţa în pericol. Ea interpretează în serial rolul principal, întruchipând-o pe poliţista Harlee Santos din New York, iar în scenele dificile este înlocuită de două dubluri. Principala sa dublură este Vanessa Vander Pluym, o fostă gimnastă, maestră în arte marţiale. Lopez îi cere s-o înlocuiască la tot ce e mai greu, fiindcă are doi copii acasă, pe gemenii Max şi Emme, de 9 ani, şi are deosebită grijă ca aceştia să nu-şi piardă mama. În filmul “Conexiune inversă”, din 2000, J.Lo a fost dublată de Jill Brown. 

24-star-3-895151.jpg

J.Lo, Jennifer Lopez, filme, seriale, dubluri, cascadori
2016: Jennifer Lopez, împreună cu a doua sa dublură din serialul “Shades of Blue”

 

De altfel, această cascadoare a fost o dublură obişnuită a ei şi în alte pelicule. Nici la filmările pentru videoclipuri, cântăreaţa nu-şi riscă trupul adorat de fanii din întreaga lume. În 2012, când a filmat pentru videoclipul piesei “Follow The Leader”, artista, care are o avere de  360 de milioane de dolari, a avut ca dublură un bărbat.

24-star-2-5962626.jpg

J.Lo, Jennifer Lopez, filme, seriale, dubluri, cascadori
2012: J.Lo a avut ca dublură un bărbat la filmarea videoclipului “Follow The Leader”
Loading...