Etapa Eurovision de anul acesta își surprinde fanii cu participanți celebri, dar și cu reveniri ale unor trupe care au mai concurat în competiție. Anumiți participanți însă, nu au activat în domeniul muzicii de la bun început.


Este cazul reprezentantei Poloniei, Kasia Moś (30 de ani), care în urmă cu câțiva ani a pozat în Playboy, după cum precizează Daily Star. Reprezentația sa pe scena de la Kiev a ajutat-o să ducă Polonia în marea finală, dar cu siguranță și trecutul său în modeling i-a atras câteva voturi în plus din partea publicului.

kasia_1.jpg

kasia mos
Voturile au propulsat-o pe Kasia în marea finală
Foto: Twitter

Frumoasa blondină este renumită nu doar în țara sa de origine, ci și pe plan internațional. Nu doar că a apărut pe coperta revistei „Playboy”, dar a fost și dansatoare pentru trupa Pussycat Dolls.

În 2011, Kasia a mers în Statele Unite, în Las Vegas, unde l-a întâlnit pe Robin Antin, producătorul care a fondat celebra trupă în care a cântat Nicole Scherzinger. Frumoasa poloneză a mai revenit în „orașul păcatelor”, iar atunci i s-a propus să se alăture dansatoarelor de la Pussycat Dolls. Kasia s-a descurcat de minune pe ritmurile lascive ale melodiilor, dar nu a fost străină nici de dansurile striptease alături de Carmen Electra și Mya.

kasia_2.jpg

kasia mos
Kasia a pozat pentru revista "Playboy"
Foto: Daily Star

În 2012, blondina s-a întors în Polonia, unde a dorit să înceapă o carieră în muzică și a participat la un concurs muzical, unde a reușit să ajungă până în finală. După ce a debutat cu primul album în 2015, Kasia a concurat la etapa națională a Eurovision din 2016, dar a pierdut în fața lui Michal Szpak.

În același an, blondina nu s-a lăsat descurajată și, cu multă încredere de sine și mândră de corpul său, a fost fotomdel pentru revista „Playboy”. A apărut chiar pe copertă, în sânii goi și cu un câine pe umeri, în bine cunoscutele ipostaze sexy ale revistei.

kasia_pussycat_dolls.jpg

kasia mos
Kasia a fost în trecut una dintre dansatoarele trupei Pussycat Dolls
Foto: Instagram

Anul acesta, Kasia a revenit în forță și nu doar că a reușit să reprezinte Polonia la Eurovision, dar a primit și suficiente voturi pentru a merge în finală, alături de Republica Moldova, Azerbaijan, Grecia, Suedia, Portugalia, Armenia, Australia, Cirpu și Belgia.

 
 
Loading...