Vedeta din "Baywatch", Pamela Anderson, a dezvăluit recent că nu mai formează un cuplu cu electricianul şi surferul Jamie Padgett. Diva a ţinut să adauge că este în căutarea unui nou iubit.


Pamela Anderson l-a cunoscut pe Jamie Padgett anul trecut, după ce s-a mutat într-o rulotă din parcarea Paradise Cove din Los Angeles, din cauza datoriilor în care este înglodată.

Electricianul locuia deja într-o rulotă, în apropierea celei în care s-a instalat vedeta. Pamela şi Jamie s-au iubit întreaga vară şi au hoinărit împreună pe plajele din Malibu. Padgett, care este şi un bun surfer, i-a iniţiat şi pe fiii actriţei, Brandon (13 ani) şi Dylan (11 ani), în tainele acestui sport.

Jamie şi Pam, pe vremea când erau fericiţi împreună

Fostul soţ al Pamelei, Tommy Lee, începuse să fie gelos pe Jamie. El poate respira uşurat, fiindcă relaţiile dintre cei doi s-au răcit. Pamela a fost singură la Londra, de Crăciun, iar de Anul Nou a fost invitată în studiourile Paramount din Los Angeles.

Diva vorbeşte încă frumos de surfer, spune că e un "băiat de zahăr" şi că ar vrea să rămână amici. Pe de altă parte, Jamie Padgett spune: "Pam este o mamă bună şi face lucruri nemaipomenite pentru ocrotirea animalelor. N-am putut merge în vacanţă, fiindcă am treburile mele.

E treaba ei dacă spune că ne mai întâlnim sau nu. Sunt sigur că ne vom mai vedea". Pamela va rămâne, într-adevăr în rulotă, deoarece are datorii de peste 3 milioane de dolari şi vrea să-şi vândă vila ca să scape de creditori.

Mai citeşte:

Pamela Anderson: «Ador să fiu o blondă sexy şi proastă»

Pamela Anderson, cu sânul la vedere de Revelion

INCREDIBIL! Cea mai recentă poză a Pamelei Anderson

Pamela Anderson nu se poate abţine de la băutură nici când e pe stradă

 
 
Loading...
Citeste tot despre: