Căldură mare, mon cher, pe marginea piscinei hotelului Fontainebleu, din Miami, Florida! Paris Hilton, de 31 de ani, şi-a scos iubiţelul, mai mic decât ea cu zece ani, la o scurtă bălăceală. Evident scenele au fost demne de filme erotice!


Diva uită lesne de bunele maniere atunci când o cuprinde pasiunea. Şi cu un fotomodel de origine spaniolă, precum tinerelul River Viiperi este foarte greu să te cenzurezi, Paris s-a dezlănţuit în văzul lumii.

«Uau! ce bine îţi stă aplecată!» (Foto: SplashNews)

După ce l-a aţâţat senzual dansându-i din fund chiar lângă şezlong, l-a tachinat că şortul nu pare să reacţioneze la feminitatea ei, Paris l-a invitat în apă. Evident, abordarea frontală a dezamăgit-o puţin şi i-a recomandat să se lipească de ea pe la spate.

Păcat că taman când le era lumea mai dragă, paparazzii şi-au făcut simţită prezenţa. Ofuscată nevoie mare, Paris s-a întors la şezlong.

Neconsolat şi un pic frustrat, River, de 21 de ani, a mai zăbovit oleacă în apă... să-şi revină. Că, deh, la bărbaţi sunt un pic mai evidente gândurile păcătoase decât la femei...

În apă au încercat un pic mai mult... dar nu le-a ieşit pasenţa până la urmă. (Foto: SplashNews)

Loading...