Fiica lui Michael Jackson, Paris, care va împlini 21 de ani în mai puţin de o săptămână, a avut o copilărie dificilă şi a trebuit să înveţe să facă faţă întrebărilor incomode de la o vârstă foarte fragedă. Celebritatea este o povară grea pentru toate vedetele care ajung în lumina reflectoarelor, iar gestionarea situaţiei este una şi mai dificilă pentru copiii acestora, ajunşi să fie urmăriţi de fotoreporteri. Paris Jackson, o fire rebelă, se confruntă cu diferite acuzaţii, iar sănătatea ei psihică nu este una dintre cele mai bune. Ultimul clip video încărcat de aceasta pe contul personal de Instagram i-a îngrijorat pe fani şi i-a făcut să se întrebe dacă scandalul mediatic care a luat naştere după lansarea unui documentar despre acuzaţiile de pedofilie împotriva lui Michael nu este o povară prea mare pentru o tânără de doar 20 de ani.


Paris Jackson pare să nu acorde prea multă atenţie părerii pe care celor din jur şi-o formează despre ea. Cu nenumărate tatuaje, îmbrăcând ţinute extravagante şi încărcând tot felul de imagini video cu conţinut discutabil, aşa se prezintă Paris Jackson în mediul online. Este un spirit liber, iar dorinâa sa de a explora cât mai multe posibilităţi i-a creat probleme de mai multe ori. 

paris jackson-gabriel-glenn

paris jackosn si gabriel glenn
Se zvoneşte că Paris şi Gabriel Glenn se gândesc deja la casătorie
Foto:Instagram

Paris se confruntă cu nişte demoni interiori şi cu o serie de gânduri sinucigaşe, iar în anul 2013 a fost la un pas să îşi pună capăt vieţii. Din fericire, a fost internată la un centru de consiliere psihologică din Utah, unde timp de doi ani, cei mai buni experţi din domeniu au încercat să o ajute să depăşească gândurile sumbre care o determină să acţioneze într-o manieră distructivă. Cu toate acestea, tânăra nu a reuşit să renunţe complet la viciile sale şi pare să apeleze la ajutorul canabisului pentru a uita scandalul mediatic în care a fost implicată după lansarea unui documentar care analizează presupusa legătură anormală pe care Michael ar fi avut-o cu mai mulţi băieţi. De altfel, Paris şi-a exprimat îngrijorarea conform căreia acest documentar îi va închide orice cale spre a deveni o actriţă cunoscută, iar producătorii o vor evita pentru simplul motiv că ar fi fiica unui pedofil. 

paris-bong

paris jackson fumand marijuana din bong
Paris Jackson a fost internată la o clinică de psihiatrie în anul 2013. Timp de doi ani speciliştii au consiliat-o îndeaproape
Foto:Arhivă personală

Ultimele imagini video încărcate de către aceasta pe contul personal de Instagram a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, întrucât ea s-a înregistrat fumând cu poftă dintr-un bong, instrument folosit pentru inhalarea marijuanei, în timp ce pe fundal se putea auzi o voce de bărbat care o încuraja să nu se oprească. Potrivit thesun.co.uk, vocea aparţinea lui Gabriel Glenn, iubitul lui Paris. În ciuda faptului că alegerea tinerei de a fuma marijuana la ora 4 noapte nu este una foarte bună, ipostaza aceasta este un oarecum obişnuită pentru Paris. Nu de puâine ori ea s-a fotografiat având pahare cu alcool în mână sau fumând ţigarete. 

Paris Jackson a ajuns la spital după premiera documentarului Leaving Neverland

Filmul spune povestea celor doi copii preferaţi de Michael, Wade Robson (abuzat la 7 ani) şi James Safechuck (abuzat la 10 ani). James a povestit că Michael Jackson (19 august 1958 - 9 iunie 2009) l-a luat într-un turneu mondial cu el, că au dormit cu el în acelaşi pat la hotel, că a fost învăţat de Michael să se masturbeze şi că Jackson i-a făcut sex oral în timp ce dormea.

Macaulay Culkin apară imaginea lui MIchael Jackson

michael-jackson-şi-macaulay-culkin-la-disney-florida

michael jackson si macaulay culkin
Michael Jackson şi Macaulay Culkin, plimbându-se prin Parcul Disney, din Florida, Statele Unite ale Americii
Foto:GettyImages

Macaulay Culkin a vorbit despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, cât și despre relația pe care a avut-o cu acesta. Actorul s-a împrietenit cu Michael atunci când avea doar 9 ani şi obişnuia să doarmă în acelaşi pat cu acesta, ori de câte ori îl vizita la locuinţa pe care o transformase într-un tărâm de vis pentru cei mici. În ciuda faptului că împărţeau acelaşi pat, actorul a negat existenţa unor relaţii sexuale între el şi Michael şi a subliniat că este extrem de deranjat de faptul că mass media încearcă să aducă în mocirlă imaginea unei embleme a muzicii, relatează eu.usatoday.com. 

"Pentru mine, este normal şi obişnuit... Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală. Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume", a declarat Macaulay Culkin, acum în vârstă de 38 de ani, în interviul realizat pentru podcast-ul actorului şi cântăreţului Michael Rosenbaum "Inside of You". Macaulay a adăugat că părinţii săi ştiau despre obiceiul lui Michael de a dormi cu fiul lor, însă nu erau deloc deranjaţi de asta. „Nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru", a spus Culkin, starul din seria "Singur acasă".

 

 

 

 
 
Loading...