Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner (20 ani) a devenit mamă pentru prima dată, la sfârşitul lunii februarie. Starleta a plecat în primul concediu în noua formulă şi a postat câteva poze “deocheate” pentru fanii ei de pe Instagram.


Kylie este mămica unei fetiţe de două luni şi se pare că şi-a revenit miraculos după sarcină. Starleta a plecat într-o vacanţă exotică alături de partenerul ei, Travis Scott, şi bebeluşa Stormy.

Ce scumpă este fetița lui Kylie Jenner! Micuța Stormi îi seamănă perfect mamei sale

kylie-jenner-1-634x400.jpg

Stormi este copia lui Kylie Jenner.
Stormi este copia lui Kylie Jenner.
Foto: Instagram

Kylie, cea mai tânără mămică din marea familie Kardashian – Jenner este îndrăgostită până peste cap de fetița sa. După ce a ținut sarcina ascunsă timp de 9 luni și a uimit pe toată lumea cu vestea că a devenit mamă pentru prima oară pe 1 februarie, acum mezina Kylie nu se mai oprește din distribuit fotografii cu micuța sa, Stormi.

 

Stormi

 

Și este de înțeles pentru că noul rol de mamă o face să fie entuziasmată, dar și foarte protectoare cu fiica ei și a iubitului Travis Scott. Stormi a devenit vedetă pe contul de Instagram al mamei sale, iar cele mai recente fotografii cu bebelușul sunt adorabile. Vedeta și-a fotografia fiica cu ajutorul filtrelor de pe Snapchat, iar Stormi este pur și simplu adorabilă. Fetița în vârstă de 1 lună și câteva zile îi seamănă perfect mamei sale pe când era la aceeași vârstă, iar în cele două fotografii alăturate sunt greu de deosebit.

 

Iată fotografia care demonstrează că Stormi este copia la indigo a lui Kylie!

 

untitled.jpg

kylie jenner bebelus vacanta
Bruneta se iubeşte de un an cu rapperul Travis Scott
foto: Instagram
 

Bruneta s-a pozat pe şezlong, pe iaht sau purtând un costum plasă, care îi lăsa la vedere formele voluptuoase. Kylie este super sexy, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

4bc64e4000000578-5689391-image-m-56_1525394223008.jpg

kylie jenner bebelus vacanta
Kylie şi-a luat fetiţa în vacanţă, iar poza cu cele două a strâns peste 11 milioane de like-uri
foto: Instagram

 

Mezina clanului Kardashian are peste 108 milioane de urmăritori pe contul de Instagram şi o singură fotografie postată de brunetă din vacanţă a strâns 11 milioane de aprecieri.

Starleta face avere din postările sale

Cu o comunitate uriaşă, nu-i de mirare că vedeta face bani doar urcând câteva fotografii pe Instagram.

D’Marie Analytics, o firmă specializată în estimarea profitabilității conturilor de social media, a monitorizat activitatea lui Kylie de pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, SnapChat, Twitter). Potrivit raportului întocmit de aceasta, o singură postare făcută de Kylie valorează peste 1 milion de dolari, scrie Daily Mail.

„Kylie este fără îndoială un brand global, chiar dacă această titulatură  îi face pe unii să-şi dea ochii peste cap…dar realitatea este că această tânără antreprenoare a reușit să atingă un punct important în domeniul marketingului și publicității, un prag la care mulți profesioniști nu au reușit să ajungă”, a declarat Frank Spadafora, CEO-ul firmei.

 

 

 

 

Loading...