Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner (20 ani) a devenit mamă pentru prima dată, la sfârşitul lunii februarie. Starleta a plecat în primul concediu în noua formulă şi a postat câteva poze “deocheate” pentru fanii ei de pe Instagram.


Kylie este mămica unei fetiţe de două luni şi se pare că şi-a revenit miraculos după sarcină. Starleta a plecat într-o vacanţă exotică alături de partenerul ei, Travis Scott, şi bebeluşa Stormy.

 

untitled.jpg

kylie jenner bebelus vacanta
Bruneta se iubeşte de un an cu rapperul Travis Scott
foto: Instagram
 

Bruneta s-a pozat pe şezlong, pe iaht sau purtând un costum plasă, care îi lăsa la vedere formele voluptuoase. Kylie este super sexy, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

4bc64e4000000578-5689391-image-m-56_1525394223008.jpg

kylie jenner bebelus vacanta
Kylie şi-a luat fetiţa în vacanţă, iar poza cu cele două a strâns peste 11 milioane de like-uri
foto: Instagram

 

Mezina clanului Kardashian are peste 108 milioane de urmăritori pe contul de Instagram şi o singură fotografie postată de brunetă din vacanţă a strâns 11 milioane de aprecieri.

Starleta face avere din postările sale

Cu o comunitate uriaşă, nu-i de mirare că vedeta face bani doar urcând câteva fotografii pe Instagram.

D’Marie Analytics, o firmă specializată în estimarea profitabilității conturilor de social media, a monitorizat activitatea lui Kylie de pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, SnapChat, Twitter). Potrivit raportului întocmit de aceasta, o singură postare făcută de Kylie valorează peste 1 milion de dolari, scrie Daily Mail.

„Kylie este fără îndoială un brand global, chiar dacă această titulatură  îi face pe unii să-şi dea ochii peste cap…dar realitatea este că această tânără antreprenoare a reușit să atingă un punct important în domeniul marketingului și publicității, un prag la care mulți profesioniști nu au reușit să ajungă”, a declarat Frank Spadafora, CEO-ul firmei.

 

 

 

 

Loading...