Prince a murit la 57 de ani. Viața megastarului a fost presărată de excentricități, dar și de un număr impresionant de femei care i-au trecut prin pat. A fost căsătorit de două ori, dar a fost legat sentimental și de mai multe femei celebre, precum Kim Basinger sau Carmen Electra.


Pe când avea 32 de ani, Prince a pus ochii pe o frumoasă și minoră dansatoare de doar 16 ani, Mayte Garcia, pe care a și luat-o de soție. Povestea de dragoste a debutat furtunos, a ținut patru ani și a culminat cu o ceremonie extravagantă în urma căreia și-au unit destinele, notează The Mirror.

Relația lor a fost presărată cu momente bizare și cu pierderea tragică a doi copii. Mayte a mărturisit că legătura cu megastarul a marcat-o pe viață: "Când l-am întâlnit, eram virgină, nu mai fusesem cu nimeni. Am fost foarte concentrată pe dans, dar și foarte protejată. Prince a fost prima mea dragoste, dar nu am avut o relație serioasă până nu am împlinit 18 ani. Era foarte repectuos", și-a început femeia povestea.

Prince i-a dedicat o piesă celebră

prince_mayte.jpg

Prince mayte garcia
Mayte Garcia a rămas de două ori însărcinată cu Prince
Foto: Wenn

 

Prince a scris piesa "The Most Beautiful Girl In The World" pentru Mayte Garcia: "Faptul că a scris atâtea piese pentru mine este un lucru greu de egalat. M-am mai întâlnit cu muzicieni care mi-au scris poezii sau mi-au compus muzică, dar reacția mea a fost: Nici nu te gândi, nu poți concura cu el."

Cu tristețe și o urmă de regret, fosta soție a lui Prince a adăugat: "Cred că sunt marcată pe viață, întrucât prima mea relația a fost și cea mai bizară, iar asta m-a făcut să nu mai fiu normală. Am fost foarte răsfățată, iar asta m-a cam distrus. Nu îi spuneam Prince, nu mă adresam lui în niciun fel. Eram propriii noștri creatori și nu trebuia să dăm socoteală nimănui. Nu purtam ceasuri și nu aveam telefoane mobile, așa că niciodată nu ne gândeam la timp. "

Mayte și Prince s-au întâlnit cu ocazia unui show de-al artistului, care văzuse un filmuleț în care tânăra făcea bellydance, iar doi ani mai târziu a luat-o în trupa sa. S-au căsătorit de Valentine's Day, în 1996, în Minneapolis, orașul natal al cântărețului, pe când dansatoarea avea 22 de ani.

Le-a murit fiul

Tânăra a rămas rapid însărcinată și a dat naștere unui băiețel. Micul Boy Gregory a trăit doar o săptămână, din cauza unui sindrom rar, Pfeiffer, o boală care afectează craniul. Moartea copilului și apoi o pierdere a altei sarcini i-au făcut pe cei doi să se despartă: "Să pierzi doi copii este înfricoșător. Mi-a luat mai mult de 15 ani să trec peste asta, dar și acum îi duc dorul fiului meu. Moartea unui copil poate face un cuplu foarte puternic sau îl poate destrăma. Pentru mine a fost extrem de greu și pentru cuplu cred că este ceea ce ne-a distrus", a mai povestit femeia pentru publicația amintită.

Prince și Mayte au divoțat în 2000, dar au păstrat o legătură civilizată: "Ultima dată am vorbit cu el acum cinci ani. Nu există niciun fel de ranchiună între noi, a fost soțul și tatăl copilului meu. Și chiar dacă nu mai sunt îndrăgostită de el, îl voi iubi mereu. Este un bărbat minunat", a mai spus Mayte în 2015.

Femeile celebre din viața lui Prince

bria_valente_prince.jpg

bria valente prince
Cântăreața Bria Valente, cea din stânga lui Prince, a fost protejata și iubita lui
Foto: Getty

Mayte Garcia a fost prima soție a lui Prince, dar acesta s-a mai fost căsătorit și cu Manuela Testolini, în 2001, într-o ceremonie privată. Femeia a intentat divorț în 2006. În 2007, superstarul a avut o relație cu protejata sa, cântăreața  Bria Valente, dar aceasta nu este singura vedetă de care a fost legat sentimental.

manuela_testolini.jpg

manuela testollini
Manuela Testollini a fost a doua soție a lui Prince
Foto: AP

Kim Basinger; Carmen Electra; cântăreața Anna Fantastic; Madonna; colega de platou din "Purple Rain", Apollonia Kotero sau Sherilyn Fenn, actrița din "Twin Peaks" sunt doar câteva dintre femeile cu care Prince s-a iubit în anii '80, anii lui de glorie.

 

 

 

 

Loading...