Nebunie totală! Două gemene clarvăzătoare susţin că au luat legătura cu prinţesa Diana, fosta soţie a prinţului Charles, din lumea morţilor. Aceasta ar fi zis că rivala ei, Camilla, „ar fi bună de regină. Ar face o treabă bună!”


Lady D ar fi spus că ducesa Camilla (70 de ani), actuala soţie a prinţului Charles (69 de ani), ar rebui să devină regină după moartea reginei Elisabeta a II-a (92 de ani). Prinţesa, care a murit în 1997, în urma unui accident rutier, la numai 36 de ani, ar fi zis, de dincolo de mormânt, că aceasta ar fi un bun sprijin pentru Charles. În plus, Diana ar fi iertat-o pe Camilla că a avut o relaţie cu prinţul Charles, pe când acesta a fost soţul ei, între 1981-1996.

Camilla Charles

Camilla Charles
Camilla s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005, după ce au avut o relaţie ascunsă în timp ce el era căsătorit cu prinţesa Diana
Foto: Guliver splashnews
Asta susţin sus ţi tare gemenele clarvăzătoare Terry şi Linda Jamison, supranumite “Nostradamus pe tocuri cui”. Ele zic că au intrat în legătură cu spiritual prinţesei Diana, după ce Camilla ar fi lăsat să se înţeleagă că va deveni “regină consort” după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gemenele clarvăzătoare, care spun că sunt posedate de stafii care preiau controlul mâinilor lor şi scriu mesaje, au spus pentru Daily Star Online că Diana le-a zis: “Nu mai am resentimente faţă de Camilla Parker-Bowles, deşi ea a fost cauza prăbuşirii căsniciei mele cu Charles. Simt că ea s-a maturizat şi s-a schimbat mult de la rivalitatea noastră de atâţia mulţi ani. Nu eram potrivită de regină, şi cinstit Camilla este mai potrivită pentru acest rol decât eram eu”. Cu toate acestea, gemenele susţin că Diana are o mare îngrijorare că fiii ei nu vor ca ducesa Camilla să fie regină. “Am credinţa că nu întreaga Anglie o vrea regină şi nici cei doi fii ai mei nu sunt fericiţi ca ea să preia titlul de regină când Charles va urca pe tron”, ar fi spus Prinţesa Inimilor. Întrebând-o ce o face bună pe Camilla de regină consort, titlu de soţie de monarh, Diana ar fi adus o sumedenie de complimente remarcabile fostei rivale.
Loading...