Îşi alină suferinţele reciproc! La 11 luni după ce şi-a pierdut soţia, starul Tom Jones şi-a găsit liniştea alături de Priscilla Presley, fosta soţie a lui Elvis Presley. Cei doi au fost văzuţi împreună recent.


Văduva lui Elvis Presley, Priscilla Presley (71 de ani), cunoscută mai ales pentru rolul Jennei Wade, din serialul “Dallas”, ar avea o relaţie cu cântăreţul Tom Jones (76 de ani).

p215-vedetete-foto-2-2-col-.jpg

2017. Tom şi Priscilla au fost pozaţi înainte de a intra într-un restaurant din Los Angeles
Foto: Guliver Splashnews/ Hepta

Cei doi s-ar fi cuplat la numai 11 luni de la decesul Melindei, soţia starului. Cel puţin aşa susţine radar­online, care subliniază că “se potrivesc de minune”. Ei au fost surprinşi intrând în restaurantul Craig’s din Los Angeles. Cavaler, Tom a ajutat-o pe Priscilla să coboare din Rolls Royce şi a fost foarte atent cu ea pe parcursul celor cinci ore pe care le-au petrecut în local. Priscilla era foarte elegantă, cu părul proaspăt vopsit roşcat. Însă avea pomeţii prea umflaţi şi buzele parcă înţepenite de la excesul de botox.

p315-vedetete-foto-3-2-col-.jpg

1967. Tom era prieten cu Priscilla şi soţul ei, Elvis
Foto: Guliver Splashnews/ Hepta

Tom era îmbrăcat într-un costum gri în carouri. El şi-ar fi regăsit echilibrul lângă fosta nevastă a lui Presley, după ce soţia sa a fost răpusă de cancer în aprilie, la vârsta de 75 de ani. Tom a fost bun prieten cu Priscilla de pe când era măritată cu Elvis şi ar fi păstrat mereu legătura cu aceasta, în secret, după ce ea a divorţat de regele Rock ‘n’ Roll-ului. Tom a fost însurat cu Melinda timp de 59 de ani şi a înşelat-o la greu.

p415-vedetete-foto-4-2-col-.jpg

1992. Tom, împreună cu Melinda, care i-a fost soţie 59 de ani
Foto: Guliver Splashnews/ Hepta

Ei au împreună un fiu, Mark (59 de ani). Cunoscut pentru numeroase hit-uri, cum ar fi „Delilah” şi „Sex Bomb”, Tom Jones are o avere de 250 milioane $. După divorţul de Elvis Presley, care a murit în 1977, la 42 de ani, Priscilla a avut mai mulţi iubiţi, dar nu şi-a mai găsit un bărbat pe inima ei ca să se recăsătorească. Are o fiică, Lisa Marie Presley (48 de ani)  şi o avere de 150 milioane $.

 
 
Loading...