Rebel Wilson (40 de ani) s-a transformat spectaculos după ce a slăbit considerabil. Actrița australiană a slăbit peste 20 de kilograme în mai puțin de un an, cu ajutorul unei diete sănătoase și a sportului. Rebel nu vrea să se oprească aici, dorindu-și să ajungă la greutatea ideală.


Rebel Wilson a vorbit despre modul în care „Anul Sănătății”, așa cum a numit ea 2020, i-a schimbat viața în timp ce discuta marți cu Drew Barrymore în cadrul emisiunii sale. Actrița din Pitch Perfect a făcut furori când și-a dezvăluit noua siluetaă. Rebel a recunoscut că împlinirea a 40 de ani a inspirat-o să-și regândească obiceiurile de sănătate.

Rebel Wilson mânca  zahăr și carbohidrați atunci când era stresată

"Drew, în ultimii ani le-am pus nume anilor, așa că am avut Anul Distracției, anul trecut am avut Anul Iubirii și anul acesta sunt cum ar fi în  „Anul Sănătății”, deoarece am împlinit 40 de ani anul acesta în martie și nu m-am concentrat niciodată pe sănătatea mea, ceea ce probabil era evident. Călătoream prin toată lumea și mâncam o tonă de zahăr, cred că ăsta era viciul meu. Ador deserturile și am încercat, ca orice femeie, o groază de diete. Am spus ca de data aceasta să fac o abordare holistică. În primul rând, am avut probleme cu mâncatul pe fond nervos, după ce am devenit faimoasă pe plan internațional. Eram stresată și felul în care abordam situația era să mănânc gogoși. 
Astfel că acum lucrez la latura mentală a lucrurillor, atunci nu mă prețuiam și nu aveam o stimă de sine ridicată. De asemenea, din punct de vedere nutrițional, dieta mea era în principal bazată pe carbohidrați, care sunt delicioși, dar pentru tipul meu de corp aveam nevoie să mănânc mai multe proteine", a povestit Rebel Wilson, potrivit Daily Mail.

"Îmi plac formele mele"

rebel-wilson.jpg

Rebel Wilson
Rebel Wilson: 2017 vs. 2020
Foto: Instagram

 

Deși vrea să mai slăbească, îi place să fie o femeie voluptoasă și a mărturisit că nu vrea să ducă dieta în extrema cealaltă.

„Îmi plac formele mele, nu cred că voi ajunge vreodată prea slabă, dar mă simt mult mai sănătoasă. Și nu știu dacă este un lucru cu doamnele când împlinesc 40 de ani, dar eu mă simt mai stăpână pe viața mea, și nu doar cu sănătatea, ci și în privința carierei mele. Mă simt în control și am ajus să produc filme acum, ceea ce este uimitor. Simt doar că totul pare să se unească, poate că sunt o floare care a înflorit târziu sau ceva de genul asta", a mai spus actrița.

 
 
Loading...